جلوگیری از سفیدی مو با یک خوراکی خوشمزه (2 نکته مهم)

تحقیقات جدید نشان میدهند: خوردن شکلات به جای استفاده از نرمکنندهها و دیگر درمانها میتواند به جوانی موها کمک کند.
محققان با اشاره به یافتههای پژوهش جدید در این زمینه بیان کردند: شکلات حاوی یک ماده به نام ملانین است که از سفید شدن موها جلوگیری میکند و آنها را رنگی میکند.
براساس یافتههای پژوهش،موهای نازک و ضعیف نشاندهنده کمبود آهن هستند و مصرف پروتئین اضافی به حل این مشکل کمک میکند.
«ریکاردو ویلانوا»، پژوهشگر و متخصص پوست در هارودز لندن میگوید: رژیم غذایی نامناسب باعث نازک شدن، ریزش، کدر شدن و خشکی موها میشود. زندگی پر استرس و تغذیه نامناسب مانند یک کاتالیزور آسیبهای زیادی به موها وارد میکند که بازسازی آنها ممکن است چهار سال طول بکشد.
محققان معتقدند آهن میتواند استحکام موها را افزایش دهد و تنها ماده معدنی است که اکسیژن را در بدن حمل میکند و به تقویت و تغذیه موها کمک میکند.
براساس تحقیقها، گوشت قرمز، سبزیجات و ماهی که دارای امگا ۳ و ۶ هستند، به سلامتی و رطوبت پوست سر کمک میکنند. همچنین آووکادو و گردو باعث درخشندگی موها میشوند.