جوانه گندم | دستور تهیه جوانه گندم در منزل (مرحله به مرحله)

“`html
چگونگی تهیه جوانه گندم خانگی
جوانهها نقش بسیار مفیدی در سلامتی ما دارند، و نیازی نیست برای خرید آنها هزینه زیادی کنید. شما میتوانید به آسانی آنها را در خانه پرورش دهید. پس برای این راهنمایی با ما همراه باشید.
تهیه جوانه گندم در خانه
برای انجام تمرینات و فعالیتها، بدن شما به ویتامینهایی نیاز دارد که میتوانید با خوردن جوانهٔ گندم به دست آورید. این جوانهها شامل ویتامینهای زیر هستند:
‘ب۱، ب۲، ب۳، ب۶، ب۱۲، کمپلکس، ئی، منیزیم، آلبومین، چربیها و املاح معدنی’.
شما میتوانید از دانههای دیگر نیز استفاده کنید، مانند: ‘جوانهٔ نخود، جوانهٔ عدس، جوانهٔ ماش، جوانهٔ سویا، جوانهٔ یونجه (آلفا و…)’.
دستور تهیه جوانه گندم
برای بهدستآوردن جوانهٔ گندم، نیاز به گندم زنده دارید، یعنی گندمی که پوستش سالم و بدون عیب باشد. مقداری از آن را در ظرفی ریخته و پس از شستن، به قدری آب روی آن میریزیم که تقریباً نیم سانتیمتر آب بایستد.
پس از بیست و چهار ساعت، آب اضافی را تخلیه کرده و بگذارید تا جوانهها شروع به جوانه زدن کنند و قابل مصرف شوند. برای نگهداری و جلوگیری از رشد زیاد جوانهها، میتوانید آنها را در کیسهٔ متقالی بریزید، درش را ببندید و در یخچال نگهداری کنید تا بتوانید در روزهای بعد استفاده کنید.
جوانهٔ سایر دانهها نیز به همین روش بهدست میآید، اما ممکن است زمان کمتری یا بیشتری لازم داشته باشد. سعی کنید دانهها را روزی چند بار (حدود سه مرتبه) بشویید تا از مسمومیت احتمالی جلوگیری شود.
*** جوانه گندم را به ماست و سالاد خود اضافه کنید ***
بیشتر بخوانید :
دستور تهیه باتر کریم برای تزئین انواع کیک
دستور تهیه انواع سرکه خانگی + نحوه درست کردن سرکه با میوههای مختلف
دستور تهیه کره کدو خوشمزه و خاص + روش نگهداری
گردآوری شده از مجله ی رضیم
مریم امینی