حلوا بوتیکی؛ ۴ روش جهت تهیه حلوا بوتیکی مجلسی (مرحله به مرحله)

“`html
۴ دستور تهیه حلوا بوتیکی مجلسی برای ماه رمضان
حلوا یکی از قدیمیترین دسرها در دنیا است. معمولاً حلوا را برای مراسم ختم و یادبود زندهها سرو میکنند، ولی در بسیاری از شهرهای ایران، حلوا یکی از شیرینیهای معروف بعد از روز عروسی است.
مثلاً در اکثر شهرهای خوزستان، روز بعد از عروسی حلوا تهیه میکنند و آن را همراه با کلوچه خرمایی و برخی خوراکیهای دیگر برای عروس میبرند. ماه رمضان هم یکی از زمانهایی است که پختن انواع حلوا بسیار محبوب است و واقعاً خوشمزه است.
دستور تهیه حلوا بوتیکی که بسیار شیک و مجلسی است و به شکلهای زیبا در قالبها درست میشود، بهخصوص برای مهمانیهای افطاری ماه رمضان مناسب است، در مجله رضیم بخوانید.
دستور تهیه چند نوع حلوای بوتیکی به صورت مرحله به مرحله
۱. دستور تهیه حلوا بوتیکی با طعم زنجبیل و گردو
حلوا بوتیکی با طعمهای متنوعی تهیه و سرو میشود؛ از حلوا بوتیکی با طعم زنجبیل و گردو گرفته تا حلوا بوتیکی با طعم فندق و شکلات یا پسته.
مواد لازم :
- آرد سفید: ۱ لیوان
- کره: ۸۰ گرم
- پودر قند: ¾ لیوان
- پودر زنجبیل: ۲ قاشق غذاخوری
- گردوی آسیاب شده: ۶۰ گرم
- هل پودر شده: ۲ قاشق غذاخوری
دستور تهیه :
- برای تهیه حلوا بوتیکی با طعم زنجبیل و گردو، ابتدا آرد را الک کرده و در یک تابه کمی تفت دهید تا خامی آن گرفته شود.
- شعله گاز را پایین نگهدارید تا آرد به رنگ کرم روشن دربیاید و نسوزد. پس از تفت دادن و تغییر رنگ آرد، کره را اضافه کنید.
- وقتی که کره ذوب شد، آن را با آرد ترکیب کرده و تابه را از روی گاز بردارید.
- سپس گردوی آسیاب شده، پودر زنجبیل و هل را به مخلوط آرد و کره اضافه کنید. نیازی نیست در این مرحله حلوا روی شعله باشد. وقتی حلوا کمی از داغیاش کم شد (حدی که دست را نسوزاند)، پودر قند را روی حلوا الک کنید.
- بهتر است این کار را در دو مرحله انجام دهید و خوب هم بزنید. حلوا باید هنوز گرم باشد تا آن را در یک ظرف مستطیلی بریزید و با ته قاشق یا کفگیر صاف کنید و آن را به ضخامت یک سانتیمتر به شکلهای دلخواه برش بزنید.
- شما همچنین میتوانید این حلوا را در قالبهای سیلیکونی که کمی چرب شدهاند بریزید و به مدت چند ساعت در یخچال بگذارید. سپس قالب را برگردانید.
۲. دستور تهیه حلوا بوتیکی با طعم فندق و شکلات برای ماه رمضان
مواد لازم :
- آرد سفید: ۱۰۰ گرم
- فندق آسیاب شده: ۱ پیمانه
- کره: ۹۰ گرم
- پودر قند: ۱۰۰ گرم
- شکلات تلخ: به میزان لازم
دستور تهیه :
- تهیه حلوا بوتیکی با طعم فندق و شکلات کار سختی نیست. بهتر است از فندقهای آماده و بو داده استفاده کنید.
- پوست فندقها را جدا کرده و آنها را آسیاب کنید. آرد را هم الک کرده و تفت دهید و به آن کره اضافه کنید. وقتی که حلوا کمی از داغیاش کم شد، پودر قند را به آن اضافه کرده و خوب هم بزنید.
- شکلات تلخ را به روش بن ماری ذوب کنید. با یک قلممو دیواره و کف قالب سیلیکونی را با شکلات بپوشانید. سپس قالبها را در یخچال قرار دهید تا شکلات خوب سفت شود.
- قالبها را یک بار از یخچال بیرون بیاورید و دوباره با برس روی لایه شکلات یک لایه دیگر شکلات بزنید و دوباره در یخچال بگذارید تا سفت شود.
- حلوا فندقی را در این قالبهای شکلاتی بریزید و به مدت یک ساعت در فریزر بگذارید. این کار باعث میشود حلوا با ته شکلات به راحتی از قالب جدا شود.
“““html
3. دستور تهیه حلوای پرتقالی حلوای مدرن بوتیکی
مواد لازم:
- آرد گندم 2 پیمانه
- شکر 2 پیمانه
- روغن 1 پیمانه
- آب پرتقال 1 پیمانه
- هل 1/4 قاشق چایخوری
- محلول زعفران 2 قاشق سوپخوری
- گلاب 3/4 پیمانه
- بیسکویت برای تزئین
دستور تهیه:
- برای درست کردن این حلوای خوشمزه ابتدا روغن را در یک ظرف بریزید و بگذارید ذوب شود، سپس آرد را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید تا بوی خامی آن گرفته شود و رنگش کمی طلایی شود.
- در حین اینکه آرد را تفت میدهید، شربت حلوا را درست میکنیم. گلاب و شکر را روی حرارت قرار دهید تا شکر حل شود.
- سپس آرد را از روی حرارت بردارید و شربت را روی آن بریزید و دوباره روی حرارت هم بزنید، در این حین هل و زعفران و آب پرتقال را هم به آن اضافه کنید (از آب پرتقال طبیعی استفاده کنید) تا حلوا قوام بگیرد.
- وقتی حلوا سرد شد، با بیسکویت تزیین کنید.
نکته مهم جهت تهیه حلوای بوتیکی
- رنگ حلوای شما بستگی به مدت تفت دادن آرد دارد.
- اگر دوست دارید طعم پرتقال قویتر باشد، میتوانید از گلاب کمتری استفاده کنید و به اندازهای که از گلاب کم کردید، آب پرتقال اضافه کنید.
- میتوانید حلوا را به جای اینکه روی بیسکویت بریزید، درون نان تارت بریزید و با خلالهای پسته و بادام تزئین کنید. این تارتهای خوشمزه را هم میتوانید به عنوان دسر و هم میان وعده سرو کنید.
4. دستور تهیه حلوای ویفری ؛ حلوای بوتیکی ماه رمضان
مواد لازم :
- آرد سفید ۱۵۰ گرم
- ویفر پودر شده ۱۰۰ گرم
- پودر قند ۶۰ گرم
- کره یا مارگارین ۱۵۰ گرم
دستور تهیه :
- آرد را الک کرده و داخل تابه بریزید و روی شعله ملایم برای ۱۰ دقیقه تفت دهید تا خامی آن گرفته شود، اما رنگش تغییر نکند.
- بعد از تفت دادن، دوباره آرد را الک کنید و به تابه برگردانید.
- کرهای که به دمای محیط رسیده را اضافه کرده و هم بزنید تا کاملاً با آرد مخلوط شود و یک خمیر نرم حاصل شود. ممکن است به همه کره نیاز نداشته باشید، پس در افزودن آن احتیاط کنید.
- شعله را خاموش کنید و ویفر پودر شده را به تابه اضافه کرده و با مواد مخلوط کنید. سپس پودر قند الک شده را هم اضافه کنید و مزه کنید. اگر حلوا شیرینی کمتری داشت، به دلخواه پودر قند بیشتری اضافه کنید.
- حلوا باید حالت خمیری نرم داشته باشد تا به راحتی در قالب شکل بگیرد. میزان جذب روغن بسته به نوع آرد و ویفر ممکن است متفاوت باشد.
- حلوا را به صورت داغ داخل قالب سیلیکونی بریزید و با پشت قاشق خوب فشرده کنید و برای یک ساعت در یخچال بگذارید تا خودش را بگیرد. سپس به راحتی از قالب خارج کرده و با خلال پسته و پودر نارگیل و ترافلهای دلخواه تزیین و سرو کنید.
بیشتر بخوانید :
۲ دستورالعمل ساده جهت تهیه حلوا مسقطی لاری
دستور تهیه ۱۰ مدل حلوا خوشمزه و مجلسی + عکس
دستور تهیه تهیه حلوا با طعم و عطر زعفران در خانه