رسپی

حمص، پیش غذای عربی با بادمجان کبابی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

حمص، پیش غذای عربی با بادمجان کبابی

حمص یکی از غذاهای خوشمزه است که می‌توان به عنوان پیش‌غذا یا یک شام ساده از آن استفاده کرد. این غذا معمولاً با نان پیتا سرو می‌شود و می‌توان از آن به عنوان دیپ یا حتی بخشی از یک وعده غذایی کامل بهره برد.

مواد لازم برای تهیه حمص بادمجان :

2 عدد بادمجان بزرگ
1/4 پیمانه نخود پخته شده
1/4 پیمانه ارده
2 حبه سیر، رنده شده
آبلیمو به میزان دلخواه
نمک و فلفل سیاه به میزان دلخواه
روغن زیتون برای تزیین (اختیاری)

دستور تهیه حمص بادمجان:

بادمجان‌ها را با چنگال چند سوراخ کنید و روی شعله مستقیم گاز یا در فر با دمای 200 درجه سانتی‌گراد کباب کنید تا پوست آنها سیاه و گوشتشان نرم شود.
پس از اینکه بادمجان‌ها خنک شدند، پوست آنها را جدا کرده و گوشتشان را با قاشق له کنید.
نخود پخته شده، ارده، سیر، آبلیمو، نمک و فلفل را به بادمجان له شده اضافه کنید و با مخلوط‌کن یا غذاساز مخلوط کنید تا یکدست و صاف شود.
حمص بادمجان را در ظرف سرو بریزید و با روغن زیتون، فلفل پاپریکا یا سبزیجات تازه تزیین کنید.

متبل بادمجان

نکات تکمیلی:

اگر می‌خواهید طعمی دودی‌تری بگیرید، می‌توانید بادمجان‌ها را قبل از کباب کردن روی آتش ذغال بپزید.
اگر نخود پخته شده ندارید، می‌توانید از نخود خشک استفاده کنید. برای این کار، نخود را یک شب در آب خیس کنید و سپس طبق دستورالعمل روی بسته آن بپزید.
می‌توانید از انواع مختلف ارده در این غذا استفاده کنید، ولی ارده کنجد طعمی کلاسیک و خوشمزه به آن می‌دهد.
برای داشتن حمص بادمجان تندتر، می‌توانید فلفل قرمز یا فلفل هالوپینو به مواد اضافه کنید.
حمص بادمجان را می‌توان تا 3 روز در یخچال نگهداری کرد.

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا