رسپی

خشک کردن بادمجان در خانه؛ آسان‌تر از آن چیزی که فکر می‌کنید

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

برای کسانی که بادمجان را دوست دارند، نگهداری آن در یخچال همیشه جالب است. خشک کردن بادمجان یک روش عالی برای نگهداری طولانی‌مدت آن است. در این بخش از مجله رضیم با ما باشید تا طرز خشک کردن بادمجان و نحوه نگهداری آن را به شما آموزش دهیم.

طرز خشک کردن بادمجان به ۳ روش

بادمجان خشک شده را می‌توان با سه روش یعنی در آفتاب، در فر و در دستگاه خشک‌کن تهیه کرد. در ادامه طرز تهیه این سه روش را برایتان می‌گوییم:

بیشتر بخوانید: چگونه بادمجان را در فر کبابی کنیم؟

خشک کردن بادمجان در آفتاب

برای خشک کردن بادمجان زیر آفتاب، مراحل زیر را دنبال کنید:

  1. اول از همه، بادمجان‌های تازه و سفت را انتخاب کنید و سپس آن‌ها را به خوبی بشویید.
  2. بادمجان‌ها را به شکل دلخواه ولی یکنواخت برش بزنید. دقت کنید که برش‌ها خیلی نازک نباشند تا رنگ آن‌ها تغییر نکند.
  3. برش‌های بادمجان را به مدت ۳ دقیقه بخارپز کنید یا ۱ دقیقه در آب بجوشانید تا بعد از خشک شدن رنگشان تغییر نکند. سپس بلافاصله آن‌ها را در آب سرد قرار دهید تا پخت آن‌ها متوقف شود.
  4. بادمجان‌های برش‌خورده را روی یک سینی که با کاغذ روغنی پوشانده‌اید بچینید، به گونه‌ای که با هم تماس نداشته باشند.
  5. سینی را در مکانی آفتابی قرار دهید و هر روز وضعیت بادمجان‌ها را چک کنید تا مطمئن شوید که خوب خشک می‌شوند. زمان خشک شدن بستگی به آب و هوا دارد.

بیشتر بخوانید: خواص باورنکردنی کلاهک بادمجان برای دیابت + طریقه مصرف

بیشتر بخوانید: رسپی مربای بادمجان

خشک کردن بادمجان در فر

برای خشک کردن بادمجان در فر، مراحل زیر را دنبال کنید:

  1. ابتدا بادمجان‌ها را مانند روش قبلی انتخاب کرده و بشویید و خشک کنید.
  2. بادمجان‌ها را به شکل دلخواه و یکنواخت برش دهید. سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید و برش‌های بادمجان را روی سینی قرار دهید، به طوری که کمی فاصله بین آن‌ها باشد تا هوا به خوبی جریان یابد.
  3. فر را روشن کرده و دمای آن را روی ۱۲۲ درجه فارنهایت (۵۰ درجه سانتی‌گراد) تنظیم کنید.
  4. بعد از گرم شدن فر، سینی را داخل فر قرار دهید و صبر کنید تا بادمجان‌ها بین ۶ تا ۸ ساعت در فر بمانند.
  5. بعد از ۴ ساعت، هر ساعت یک بار خشکی بادمجان‌ها را چک کنید. اگر فر شما امکان تنظیم جریان هوا را ندارد، در را کمی باز بگذارید تا هوا بهتر بچرخد.

بیشتر بخوانید: روش‌های ساده و آسان برای گرفتن تلخی بادمجان

خشک کردن بادمجان در دستگاه‌ خشک‌کن

بیشتر بخوانید: ترفندهای جلوگیری از سیاه شدن بادمجان، قبل و بعد سرخ شدن

خشک کردن بادمجان در دستگاه‌ خشک‌کن

برای خشک کردن بادمجان در دستگاه خشک‌کن، مراحل زیر را دنبال کنید:

  1. مثل روش‌های قبل، بادمجان‌ها را آماده کنید.
  2. برای جلوگیری از تغییر رنگ بادمجان‌ها، می‌توانید آن‌ها را به مدت ۳ دقیقه بخارپز کنید یا ۱ دقیقه بجوشانید. بعد از این مرحله، برش‌ها را سریعاً در آب سرد قرار دهید.
  3. بادمجان‌های برش‌خورده را روی سینی خشک‌کن بگذارید، به طوری که بین آن‌ها فاصله کافی باشد تا هوا به خوبی جریان یابد.
  4. دمای دستگاه خشک‌کن را روی ۱۴۰ درجه فارنهایت (۶۰ درجه سانتی‌گراد) تنظیم کنید.
  5. بادمجان‌ها را به مدت چند ساعت یا تا زمانیکه کاملاً خشک شوند در دستگاه قرار دهید و هر ساعت یک بار وضعیت خشک شدن آن‌ها را بررسی کنید.

بیشتر بخوانید: رسپی مکدوس بادمجان

“““html

نگهداری از بادمجان خشک شده

بعد از اینکه بادمجان‌ها را خشک کردید، حالا نوبت به نگهداری آن‌ها می‌رسد. با رعایت چند نکته ساده می‌توانید بادمجان‌های خشک شده را تا یک سال یا حتی بیشتر نگهداری کنید:

خشک کردن بادمجان در خانه؛ آسان‌تر از آن چیزی که فکر می‌کنید
  • استفاده از ظروف در بسته: بادمجان‌های خشک را در ظرف‌های شیشه‌ای یا سفالی با درپوش محکم نگهداری کنید. این نوع ظرف‌ها بهتر از کیسه‌های پلاستیکی می‌توانند از ورود هوا و رطوبت جلوگیری کنند و کیفیت و طعم بادمجان‌ها را حفظ کنند.
  • محل نگهداری مناسب: ظرف بادمجان‌های خشک را در جایی خشک، خنک و تاریک قرار دهید. سعی کنید آن را در معرض نور مستقیم خورشید یا نزدیک به منابع گرما نگذارید.
  • فریز کردن: اگر می‌خواهید بادمجان‌های خشک را برای مدت طولانی‌تری نگهداری کنید، می‌توانید آن‌ها را در فریزر بگذارید. دمای پایین فریزر از رشد باکتری‌ها و قارچ‌ها جلوگیری می‌کند و بادمجان‌ها را تازه نگه می‌دارد.

بیشتر بخوانید: هرگز این غذاها را در مایکروویو گرم نکنید

نگهداری از بادمجان خشک شده

در این بخش از مجله آشپزی رضیم، طرز خشک کردن بادمجان و روش نگهداری آن را به شما آموزش دادیم. خشک کردن بادمجان‌ها، روشی ساده و سالم برای نگهداری طولانی مدت آن‌ها است. با این روش می‌توانید از خواص بادمجان‌ها در طول سال بهره‌مند شوید.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا