خواص بی نظیر ترکیب هندوانه و عسل (2 نکته مهم)

“`html
آیا عسل و هندوانه را می توان کنار هم خورد؟
این سوالی است که خیلی وقتها مطرح میشود. بعضی وقتها خوردن برخی میوهها همراه با عسل توصیه میشود و بعضی وقتها نه.
عسل و هندوانه هر دو خواص خوبی دارند که به سلامت بدن کمک میکنند. همه ما میدانیم که عسل یک ماده طبیعی و مفید است؛ همچنین هندوانه هم فایدههای زیادی دارد. هدف ما در اینجا معرفی هندوانه است. این میوه در فصل تابستان رشد میکند و بوتهاش برای باردهی نیاز به گرما دارد. واقعاً سرما به این میوه آسیب میزند.
اگر بخواهیم ویژگیهای هندوانه را بگوییم، باید بگوییم که هندوانه هم مانند خربزه جزء خانواده کدوئیان است. جالب است که این میوه در تمام دنیا محبوب است و بیشتر از همه، هندوانه و دانههای آن مصرف میشود.
شاید برایتان جالب باشد که درباره تولیدکنندگان هندوانه در دنیا بیشتر بدانید. به جز ایران، کشورهای دیگری مانند: چین، ترکیه، برزیل و مصر هم به کشت هندوانه پرداخته و آن را به کشورهای مختلف صادر میکنند. از آنجایی که ۹۲ درصد هندوانه از آب تشکیل شده است، این میوه برای رشد نیاز به آب زیادی دارد.
هندوانه چه خواصی دارد؟
همانطور که گفتیم، هندوانه سرشار از آب است، اما همچنین دارای پتاسیم، ویتامینهای A، B و C نیز هست. چیزی که بین عسل و هندوانه مشترک است، مواد مغذی موجود در آنها است. به علاوه، هندوانه دارای آنتی اکسیدانی به نام لیکوپن است که برای بدن مفید است. به همین دلیل، عسل و هندوانه از این لحاظ هم شبیه یکدیگرند.
یکی از تفاوتهای میان عسل و هندوانه میتواند میزان فیبر آنها باشد. عسل مادهای با پروتئین و فیبر بالا است در حالی که هندوانه فیبر و کالری کمی دارد. همچنین هندوانه آب بسیار بیشتری نسبت به عسل دارد.
هندوانه برای درمان چه بیماریهایی مفید است؟
عسل و هندوانه هر دو دارای آنتی اکسیدان هستند. ولی همانطور که گفتیم، لیکوپن در هندوانه وجود دارد که به پیشگیری از سکته مغزی کمک میکند. همچنین کسانی که فشار خون دارند میتوانند با خوردن هندوانه فشار خونشان را کاهش دهند.
مصرف هندوانه برای چه بیماریهایی مفید است؟
توصیه میشود هر فرد به طور روزانه ۴ درصد پتاسیم دریافت کند. برای این کار میتوانید با نوشیدن یک فنجان آب هندوانه این میزان پتاسیم را تامین کنید. بهبود سلامت قلب، کاهش التهاب، نگهداری از بدن در حالت هیدراته، جلوگیری از سرطان، کاهش دردهای عضلانی، بهبود گوارش و جلوگیری از آسم از دیگر فواید خوردن هندوانه است.
هندوانه حاوی آنتی اکسیدان
چون عسل و هندوانه هر دو مواد آنتی اکسیدان دارند، به افرادی که بیماری قلبی دارند خیلی توصیه میشود. همچنین خاصیت گشادکنندگی عروق که توسط هندوانه و عسل رخ میدهد، از دیگر مزایای این دو محصول است.
هندوانه و عسل و شفافیت پوست
اگر میخواهید پوستی شفاف و روشن داشته باشید، حتماً از خواص عسل و هندوانه برای پوستتان غافل نشوید. تهیه یک ماسک صورت با ترکیب هندوانه و عسل میتواند علاوه بر محافظت از پوست شما در برابر اشعه UV، آن را نیز شفاف کند.
طرز تهیه ترکیب عسل و هندوانه
ترکیب عسل و هندوانه وقتی که آب هندوانه را گرفتهاید، میتواند به عنوان یک نوشیدنی با خاصیت زیاد محسوب شود. به این نکته توجه کنید که نوشیدن این ترکیب فقط در فصل تابستان توصیه میشود. بهتر است در فصلهای سرد از مصرف هندوانه خودداری کنید.
برای بهبود طعم این ترکیب، بعد از آماده شدن آب هندوانه، میتوانید به آن عسل و کمی نمک هم اضافه کنید.
“`
میتوانید به نوشیدنی خود کمی طعم دلپذیر اضافه کنید. خانمهای باردار که در تابستان هستند، باید حتماً از این نوشیدنی طبیعی استفاده کنند.
ترکیب عسل و هندوانه برای درست کردن یک نوشیدنی خانگی کار سختی نیست. کافی است تکههای هندوانه را در میکسر بریزید و یک قاشق عسل، کمی آب لیموی تازه و مقداری نمک به آن اضافه کنید. بعد از این که همه مواد به خوبی مخلوط شدند، نوشیدنی را بچشید. اگر احساس کردید به نمک، آب لیمو یا عسل بیشتری احتیاج دارد، به مقدار لازم از هر کدام اضافه کنید. در نهایت، نوشیدنی را از صافی عبور دهید تا تفالهها جدا شوند و فقط مایع شفاف باقی بماند.
در این مطلب درباره عسل و هندوانه صحبت کردیم و گفتیم که آیا میتوان آنها را با هم مصرف کرد یا نه. همچنین برخی از خواص هندوانه را بررسی کردیم تا با مزیتهای آن بیشتر آشنا شوید. امیدواریم این مقاله برای شما مفید و کاربردی باشد.
منبع: عسل هانی