خواص دارویی و درمانی گیاه مچه (2 نکته مهم)

آشنایی با گیاه مچه
مچه چیست و چه فوایدی دارد؟
مچّه یکی از گیاهان دارویی و طبیعی در شهرستان سمیرم است و ارزش غذایی بالایی دارد. این گیاه پر از ویتامین است و می توان آن را به صورت آب پز یا به روشهای مختلف پخت و به عنوان غذای محلی استفاده کرد. میتوانید مچه را آب پز کنید و با نان و ماست یا کنار خوراکیهای دیگر نوش جان کنید.
فواید گیاه مچه: این گیاه سرشار از ویتامین است.
شما میتوانید مچه را ابتدا آب پز کنید و سپس با پیاز و زردچوبه سرخ کرده و آن را در وعدههای عصرانه با نان و لبنیات مصرف کنید. همچنین میتوانید مچه را خورد کرده و پس از آن آب پز کنید و به صورت پلو یا آش دَم درست کنید. این گیاه در اواخر فصل زمستان و نیمه بهار در شهرستان سمیرم رشد میکند و در اواسط و پایان بهار نیز گل میدهد. گل مچه رنگ سفید دارد و برخی افراد دم کرده آن را مصرف میکنند. میتوانید این گیاه را بچینید، بشویید و خشک کنید و در فصول دیگر سال در غذاهایی مثل آش مچه یا آش رشته استفاده کنید.