خواص دمنوش عناب و دستور تهیه آن (مرحله به مرحله)

“`html
خواص دمنوش عناب و دستور تهیه آن
دمنوش عناب به خاطر وجود مواد معدنی مانند منگنز، مس، پتاسیم و منیزیم که برای سلامتی استخوانها مهم هستند، در پیشگیری از پوکی استخوان بسیار مؤثر است و به خصوص به افراد مسن کمک میکند تا استخوانهایشان قویتر شود. در این مقاله سه روش برای تهیه دمنوش عناب معرفی شده است:
روش اول جهت تهیه دمنوش عناب
مواد لازم: | میزان مورد نیاز : |
---|---|
عناب خشک | ۱ فنجان |
آب جوش | ۲ فنجان |
دستور تهیه:
عناب خشک را بشویید و هسته آن را جدا کنید.
عنابهای بدون هسته را در قوری بریزید.
آب جوش را به قوری اضافه کنید.
قوری را به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه روی حرارت غیر مستقیم قرار دهید تا خوب دم بکشد.
دمنوش را از صافی رد کنید و میل کنید.
روش دوم جهت تهیه دمنوش عناب و عسل
مواد لازم : | میزان مورد نیاز : |
---|---|
عناب خشک | ۱ فنجان |
آب جوش | ۲ فنجان |
عسل (اختیاری) | ۱ قاشق چایخوری |
دستور تهیه:
عناب خشک را بشویید و هسته آن را جدا کنید.
عنابهای بدون هسته را در قوری بریزید.
آب جوش را به قوری اضافه کنید.
قوری را به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه روی حرارت غیر مستقیم قرار دهید تا دم بکشد.
دمنوش را از صافی عبور دهید و در صورت تمایل عسل به آن اضافه کنید.
روش سوم جهت تهیه دمنوش عناب معطر
مواد لازم : | میزان مورد نیاز : |
---|---|
عناب خشک | ۱ فنجان |
آب جوش | ۲ فنجان |
چوب دارچین | ۲ عدد |
میخک | ۱ عدد |
دستور تهیه:
عناب خشک را بشویید و هسته آن را جدا کنید.
عنابهای بدون هسته را در قوری بریزید.
آب جوش را به قوری اضافه کنید.
چوب دارچین و میخک را به قوری اضافه کنید.
قوری را به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه روی حرارت غیر مستقیم قرار دهید تا خوب دم بکشد.
دمنوش را از صافی رد کنید و نوش جان کنید.
نکات مهم در تهیه دمنوش عناب
برای تهیه دمنوش عناب میتوانید از عناب تازه یا خشک استفاده کنید.
اگر از عناب خشک استفاده میکنید، بهتر است آن را قبل از دم کردن بشویید تا گرد و غبارش پاک شود.
برای تهیه دمنوش عناب میتوانید از آب جوش یا آب سرد استفاده کنید.
اگر از آب سرد استفاده میکنید، زمان دم کردن دمنوش را بیشتر کنید.
میتوانید از عسل، دارچین، زنجبیل یا دیگر ادویهها برای اضافه کردن طعم به دمنوش استفاده کنید.
دمنوش عناب را میتوانید گرم یا سرد بنوشید و میتوانید در همه فصلها آن را تهیه کنید.