رسپی

خواص و فواید ذرت موجود در نان ذرت (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

خواص و فواید ذرت موجود در نان ذرت

هر ۱۰۰ گرم ذرت حاوی ۳۵۶ کالری انرژی است که ۴.۷ گرم آن چربی می‌باشد. ذرت منبع خوبی از فیبر و همچنین ویتامین‌های A، B و C است. بیشتر مواد تشکیل‌دهنده ذرت شامل نشاسته، املاح معدنی، پتاسیم، کلسیم و آهن هستند.

مصرف متعادل ذرت به هضم غذا کمک کرده و از یبوست و بواسیر جلوگیری می‌کند. همچنین فیبر موجود در ذرت به تولید باکتری‌های مفید در بدن کمک می‌کند. ویتامین B موجود در ذرت باعث رشد می‌شود و تیامین آن هم به سلامت اعصاب کمک می‌کند. همچنین به دلیل وجود فولیک اسید، برای بدن بسیار مفید است و به ویژه برای خانم‌های باردار مناسب است.

اگر قصد اضافه وزن دارید، می‌توانید ذرت را به برنامه غذایی خود اضافه کنید، زیرا این ماده حاوی مقدار زیادی کربوهیدرات و کالری است. همچنین ذرت خطر بیماری‌های قلبی و عروقی را کاهش می‌دهد.

نان ذرت با هات داگ و آشنایی با دستور تهیه آن

اسیدهای چرب امگا ۳ و امگا ۶ موجود در ذرت به کاهش کلسترول خون کمک کرده و احتمال سکته و حمله قلبی را کاهش می‌دهند. از انواع دیگر نان می‌توان به نان شکم پر، نان سیر، نان شکلاتی و نان پیاز اشاره کرد.

مواد لازم :

آرد ذرت : ۲ پیمانه

آرد گندم : ۲ پیمانه

بیکینگ پودر : ۲ قاشق چایخوری

جوش شیرین : ۱/۲ قاشق چایخوری

نمک : به مقدار کافی

فلفل : به مقدار کافی

تخم مرغ : ۴ عدد

ماست : ۱ و ۱/۲ پیمانه

زعفران دم‌کرده : ۱-۲ قاشق چایخوری

پنیر چدار رنده‌شده : ۱/۲ پیمانه

کره آب‌کرده : ۱۲۰ گرم

هات داگ : ۵ عدد

نان ذرت با هات داگ و آشنایی با دستور تهیه آن

مراحل پخت :

گام ۱: فر را روی دمای ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد تنظیم کرده و کمی منتظر بمانید تا گرم شود.

گام ۲: یک کاغذ روغنی روی قالب قرار دهید و آن را چرب کنید.

گام ۳: در یک کاسه بزرگ، مواد خشک یعنی آرد گندم، آرد ذرت، بیکینگ پودر، جوش شیرین و نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید.

گام ۴: پنیر چدار را رنده کرده و به مخلوط اضافه کنید.

گام ۵: در یک کاسه دیگر، زعفران دم‌کرده را با ماست مخلوط کنید تا یکدست شود.

گام ۶: سپس ماست زعفرانی، تخم‌مرغ و کره آب‌کرده را روی مواد خشک ریخته و کم‌کم مخلوط کنید تا مایه یکدست شود.

گام ۷: نیمی از خمیر نان ذرت را در قالب آماده ریخته و سطح آن را صاف کنید.

گام ۸: حال، هات داگ‌ها را با فاصله و به طور موازی روی خمیر بچینید.

گام ۹: سپس باقی‌مانده خمیر را روی آنها بریزید و در قالب پخش کنید.

گام ۱۰: قالب را حدود ۲۰ دقیقه در فر بگذارید تا نان طلایی شود.

نان ذرت با هات داگ و آشنایی با دستور تهیه آن

گام ۱۱: سپس آن را از فر خارج کنید.

گام ۱۲: بعد از کمی خنک شدن، نان ذرت با هات داگ را از قالب بیرون آورید.

گام ۱۳: آن را به موازات ۵ هات داگ برش بزنید (با ۴ برش) و سپس هر قسمت را به دو یا سه قسمت کوچکتر تقسیم کرده و سرو نمایید.

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

خواص و فواید ذرت موجود در نان ذرت (مرحله به مرحله)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا