خواص و فواید ذرت موجود در نان ذرت (مرحله به مرحله)

“`html
خواص و فواید ذرت موجود در نان ذرت
هر ۱۰۰ گرم ذرت حاوی ۳۵۶ کالری انرژی است که ۴.۷ گرم آن چربی میباشد. ذرت منبع خوبی از فیبر و همچنین ویتامینهای A، B و C است. بیشتر مواد تشکیلدهنده ذرت شامل نشاسته، املاح معدنی، پتاسیم، کلسیم و آهن هستند.
مصرف متعادل ذرت به هضم غذا کمک کرده و از یبوست و بواسیر جلوگیری میکند. همچنین فیبر موجود در ذرت به تولید باکتریهای مفید در بدن کمک میکند. ویتامین B موجود در ذرت باعث رشد میشود و تیامین آن هم به سلامت اعصاب کمک میکند. همچنین به دلیل وجود فولیک اسید، برای بدن بسیار مفید است و به ویژه برای خانمهای باردار مناسب است.
اگر قصد اضافه وزن دارید، میتوانید ذرت را به برنامه غذایی خود اضافه کنید، زیرا این ماده حاوی مقدار زیادی کربوهیدرات و کالری است. همچنین ذرت خطر بیماریهای قلبی و عروقی را کاهش میدهد.
نان ذرت با هات داگ و آشنایی با دستور تهیه آن
اسیدهای چرب امگا ۳ و امگا ۶ موجود در ذرت به کاهش کلسترول خون کمک کرده و احتمال سکته و حمله قلبی را کاهش میدهند. از انواع دیگر نان میتوان به نان شکم پر، نان سیر، نان شکلاتی و نان پیاز اشاره کرد.
مواد لازم :
آرد ذرت : ۲ پیمانه
آرد گندم : ۲ پیمانه
بیکینگ پودر : ۲ قاشق چایخوری
جوش شیرین : ۱/۲ قاشق چایخوری
نمک : به مقدار کافی
فلفل : به مقدار کافی
تخم مرغ : ۴ عدد
ماست : ۱ و ۱/۲ پیمانه
زعفران دمکرده : ۱-۲ قاشق چایخوری
پنیر چدار رندهشده : ۱/۲ پیمانه
کره آبکرده : ۱۲۰ گرم
هات داگ : ۵ عدد
مراحل پخت :
گام ۱: فر را روی دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد تنظیم کرده و کمی منتظر بمانید تا گرم شود.
گام ۲: یک کاغذ روغنی روی قالب قرار دهید و آن را چرب کنید.
گام ۳: در یک کاسه بزرگ، مواد خشک یعنی آرد گندم، آرد ذرت، بیکینگ پودر، جوش شیرین و نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید.
گام ۴: پنیر چدار را رنده کرده و به مخلوط اضافه کنید.
گام ۵: در یک کاسه دیگر، زعفران دمکرده را با ماست مخلوط کنید تا یکدست شود.
گام ۶: سپس ماست زعفرانی، تخممرغ و کره آبکرده را روی مواد خشک ریخته و کمکم مخلوط کنید تا مایه یکدست شود.
گام ۷: نیمی از خمیر نان ذرت را در قالب آماده ریخته و سطح آن را صاف کنید.
گام ۸: حال، هات داگها را با فاصله و به طور موازی روی خمیر بچینید.
گام ۹: سپس باقیمانده خمیر را روی آنها بریزید و در قالب پخش کنید.
گام ۱۰: قالب را حدود ۲۰ دقیقه در فر بگذارید تا نان طلایی شود.
گام ۱۱: سپس آن را از فر خارج کنید.
گام ۱۲: بعد از کمی خنک شدن، نان ذرت با هات داگ را از قالب بیرون آورید.
گام ۱۳: آن را به موازات ۵ هات داگ برش بزنید (با ۴ برش) و سپس هر قسمت را به دو یا سه قسمت کوچکتر تقسیم کرده و سرو نمایید.