تغذیه سالم

خواص پای مرغ از نظر طب سنتی (2 نکته مهم)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

خواص و فواید پای مرغ

عصاره پای مرغ از نظر تغذیه‌ای بسیار ارزشمند است و شامل ویتامین D، ویتامین A، کلسیم، فسفر، منیزیم و اسیدهای چرب می‌باشد. این ماده همچنین دارای ترکیباتی به نام «سولفات کندروئتین» است که برای جلوگیری و ترمیم آسیب مفاصل و غضروف‌ها موثر است.

پژوهش‌ها نشان داده‌اند که «پای مرغ» دارای پروتئین‌ها، ویتامین‌ها و مواد معدنی مهمی است که بدن انسان خود نمی‌تواند آن‌ها را تولید کند.

به همین دلیل، افرادی که با مشکلاتی مانند خمیدگی استخوان به دلیل کمبود کلسیم، پوکی استخوان، آرتروز، نرمی استخوان (راشیسم) در بزرگسالان و کودکان، روماتیسم، شکستگی استخوان و به طور کلی تغییرات در ساختار استخوان‌ها و مشکلات عضلانی ناشی از کمبود کلسیم و ویتامین D مواجه هستند، می‌توانند از این ماده غذایی بهره‌مند شوند.

پای مرغ غذای بسیار مفید و پُرانرژی است که متاسفانه در کشور ما به اندازه کافی از آن استفاده نمی‌شود. این ماده غذایی سرشار از کلسیم، ویتامین D و دیگر مواد معدنی کاربردی است و فواید درمانی زیادی دارد.

تحقیقات نشان داده‌اند که پای مرغ در کشورهای آسیای شرقی به وفور مورد استفاده قرار می‌گیرد و یکی از غذاهای محبوب در این مناطق است.

نکته جالب این است که استفاده از خواص پای مرغ می‌تواند جایگزین خوبی برای کسانی باشد که از قرص‌های غضروف‌ساز خارجی استفاده می‌کنند.

پای مرغ می‌تواند به رفع مشکلات استخوانی شایع نظیر پوکی و نرمی استخوان، پیشگیری و کمک به درمان آرتروز، ساییدگی مفاصل و ترمیم شکستگی‌های استخوانی بپردازد و همچنین به بهبود عملکرد عضلات کمک کند. به همین دلیل، بسیاری از پزشکان تغذیه و جراحان ارتوپدی مصرف سوپ‌هایی که حاوی عصاره پای مرغ هستند را به بیماران خود توصیه می‌کنند.

خواص و فواید پای مرغ

خواص درمانی پای مرغ طبق نظر برخی پزشکان و متخصصان طب سنتی شامل موارد زیر است:

  • استفاده از پای مرغ می‌تواند در درمان و رفع بعضی از مشکلات استخوانی مانند پوکی استخوان، راشیتیسم یا نرمی استخوان و همچنین جلوگیری و ترمیم پوسیدگی در مفاصل و غضروف‌ها موثر باشد.
  • مصرف پای مرغ برای پیشگیری و درمان صداهای مفاصل در حال فرسایش مفید است.
  • پای مرغ به دلیل داشتن مواد غضروف‌ساز و سولفات کندروئتین برای ترمیم و درمان شکستگی‌های استخوان موثر است و می‌تواند به عنوان جایگزین خوبی برای قرص‌های غضروف‌ساز استفاده شود.
  • از پای مرغ برای کمک به درمان مشکلات دیسک کمر و بهبود آن استفاده می‌شود.
  • مصرف پای مرغ بدون جدا کردن پوست آن می‌تواند برای درمان افسردگی و اضطراب مؤثر باشد.
  • خواص پای مرغ برای بهبود رشد کودکان نیز بسیار مهم است و در درمان کودکانی که سر استخوان رانشان دچار مشکل است، کاربرد دارد.
  • در طب سنتی استفاده از پای مرغ برای درمان سرماخوردگی و رفع ضعف عمومی نیز توصیه می‌شود.
  • یکی دیگر از خواص پای مرغ بهبود سلامتی و جوانی پوست و ناخن‌ها می‌باشد، زیرا ترکیبات کلاژن و الاستین در آن یافت می‌شود که به سلامت پوست و ناخن‌ها کمک می‌کند. همچنین مصرف پای مرغ به کاهش خشکی پوست و رطوبت‌رسانی آن کمک می‌کند.
  • به دلیل وجود پروتئین‌های خاص در پای مرغ، این ماده غذایی برای تنظیم و کنترل فشار خون مفید است.
  • پای مرغ همچنین منبع خوبی از آهن و دیگر املاح است، بنابراین برای درمان کم‌خونی بسیار توصیه می‌شود.

“`html
همچنین بخوانید:

خواص پای مرغ از نظر طب سنتی (2 نکته مهم)

ارزش غذایی پای مرغ

پای مرغ سرشار از ویتامین آ، ویتامین د، فسفر، کلسیم، اسیدهای چرب و منیزیم است و همچنین شامل ماده‌ای به نام سولفات کندروئتین است که برای سلامت غضروف‌ها بسیار مفید می‌باشد.

روش مصرف :

یک بسته پای مرغ را پس از شستن، در یک قابلمه با ۳ تا ۴ لیوان آب قرار دهید. مقداری پیاز پوست‌کنده نیز اضافه کرده و روی حرارت کم قرار دهید تا حداقل به مدت ۴ تا ۶ ساعت بپزد. پس از این مدت، محتویات قابلمه را داخل مخلوط‌کن ریخته و از صافی رد کنید. مخلوط حاصل را در فریزر نگهداری کنید و هنگام تهیه سوپ یا خورشت، مقداری از این عصاره را به غذای خود اضافه کنید.

نکته ی مهم : افرادی که به چربی خون یا کلسترول بالا مبتلا هستند، بهتر است هنگام استفاده از این عصاره، مقداری آب لیموترش یا آب غوره به غذای خود اضافه کنند.

خواص پای مرغ

برخی غذاها به بهبود آرتروز، کمردرد یا دیسک کمر کمک می‌کنند. گفته می‌شود که پودر سنجد غذایی موثر برای آرتروز است. شما چه نظری دارید؟

من نیز پودر سنجد و زنجبیل را موثر می‌دانم. زنجبیل هم به صورت موضعی و هم خوراکی کارآمد است. پای مرغ هم که می‌پزید و از آبگوشت و ژل آن استفاده می‌کنید، خیلی مفید است.

پای مرغ دارای مواد لازم برای سلامت غضروف‌ها است. این پای مرغ سرشار از سولفات کندروئتین می‌باشد. در مواردی که بچه‌ها به مشکل پوسیدگی استخوان ران دچار می‌شوند، من به آنها پای مرغ تجویز می‌کنم و معمولاً نتیجه خوبی می‌گیریم.

یک مورد خاص وجود داشت که قرار بود بیمار عمل جراحی شود، اما با استفاده از پای مرغ مشکل او حل شد و نیازی به عمل جراحی نداشت. متاسفانه یک پزشک می‌خواست او را عمل کند، اما خوشبختانه این دختر بچه با پای مرغ بهبودی یافت.

به بیماران خود توصیه کرده‌ام که از غضروف پای مرغ استفاده کنند.

امروزه قرص‌های گران‌قیمتی از آمریکاو اروپا به اسم غضروف کوسه ماهی به بیماران داده می‌شود که چندان تاثیرگذار نیستند. برای اینکه ببینید آیا این قرص‌ها موثر هستند یا خیر، باید چند ماه آنها را مصرف کنید!

متاسفانه برخی خانواده‌ها از مصرف پای مرغ خودداری می‌کنند. من به آنها می‌گویم که پای مرغ خاصیت‌های زیادی دارد و دیگر اینطور نیست که مانند گذشته به سادگی پیدا شود. برخی از شهرها، پای مرغ را از مشهد می‌خرند. پای مرغ به ترمیم غضروف‌ها کمک می‌کند.

متاسفانه برخی شرکت‌ها در ایران قرص‌های آمریکا و اروپا را به قیمت بالا عرضه می‌کنند. اما پای مرغ بسیار موثرتر و مفیدتر از این قرص‌هاست. افرادی که قدرت خرید گوشت ندارند، مصرف پای مرغ به شدت برایشان مفید است و شامل مواد مغذی زیادی است.

پای مرغ به جلوگیری از پوکی استخوان هم کمک می‌کند و ما به بیماران خود توصیه کرده‌ایم و نتایج خوبی نیز داریم. البته ورزش و نرمش نیز برای آرتروز بسیار مهم است. کسی که تحرک ندارد دچار مشکلاتی مانند خشکی گردن می‌شود. ورزش مانند روغن کاری برای خبرنگار است.

پای مرغ برای درمان افسردگی

پای مرغ را چه به صورت ماشینی و چه محلی (اگر مرغ محلی باشد، بهتر است) خوب بشویید. آن را در آب جوش نپزید و پوست زرد رنگ را نکنید. پای مرغ را به‌خوبی بشویید و روی آتش کباب کنید. توجه داشته باشید که فقط ناخن‌ها را بکنید و انگشتان باید باقی بمانند.

چندین بار در روز این کار را انجام دهید. به
“`

به زودی و در عرض یک هفته متوجه خواهید شد که چقدر تأثیرگذار است. مصرف پای مرغ بدون کندن پوست برای درمان افسردگی و اضطراب بسیار مفید است. این روش نه فقط شیمیایی است و نه عوارض جانبی دارد.

خواص پای مرغ

مضرات پای مرغ (موارد احتیاطی و منع مصرف)

چربی و کلسترول پای مرغ بسیار زیاد است و به همین دلیل مصرف زیاد آن برای افراد مبتلا به بیماری‌های قلبی و عروقی خطرناک است.

بنابراین به افرادی که دچار چربی خون و کلسترول بالا هستند توصیه می‌شود که هنگام مصرف، آن را با آب لیموترش یا آب غوره استفاده کنند. همچنین به این نکته توجه کنید که پوست پای مرغ ممکن است آلوده باشد یا ممکن است مرغداری برای جلوگیری از بیماری‌ها به مرغ‌ها آنتی بیوتیک یا هورمون تزریق کرده باشد که این مواد به پوست و قسمت‌های دیگر مرغ نفوذ می‌کند. به همین دلیل بهتر است پای مرغ را از مرغداری‌های ارگانیک و معتبر تهیه نمایید.

بیشتر بخوانید :

سایت رضیم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا