بیماری ها و درمان آنها

خواص پیاز برای سرما خوردگی و گلو درد (2 نکته مهم)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

درمان سرماخوردگی و گلودرد با پیاز :

روش های مختلفی برای پیشگیری و درمان علائم سرماخوردگی وجود دارد. می توان از داروهای شیمیایی استفاده کرد یا به درمان های طبیعی (گیاهی) روی آورد. اما چرا باید شیمیایی مصرف کرد؟ فقط کافی است به آشپزخانه بروید و پیاز را پیدا کنید.

از زمان باستان در یونان، از پیاز برای درمان بیماری های مختلفی نظیر تب، سرفه، درد شکم، سردرد، سینوزیت، مشکلات فشار خون، کلسترول بالا و موارد دیگر استفاده می شده است.

خوردن پیاز می تواند تولید لکوسیت ها را افزایش دهد که به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک می کند. همچنین، پیاز برای کاهش التهاب ریه و تأمین راحتی در تنفس مفید است.

پیاز سرشار از ویتامین C، مواد معدنی مانند سلنیوم، آنزیم ها و مواد گوگردی است و برای سیستم ایمنی افرادی که علائم سرماخوردگی دارند بسیار مفید است. همچنین، پیاز منبعی مغذی از خواص ضد ویروسی، ضد باکتریایی و آنتی اکسیدانی به شمار می رود. در اینجا مزایای پیاز برای علائم سرماخوردگی و آنفولانزا را بیشتر بررسی خواهیم کرد تا به ارزش این ماده غذایی پی ببرید.

ارزش تغذیه ای پیاز :

مقدار مواد مغذی موجود در پیاز در هر 100 گرم به صورت زیر است:

خصوصیت ارزش مواد مغذی
کالری 166 گرم
کربوهیدرات 9.44 گرم
قند 4.24 گرم
فیبر غذایی 1.7 گرم
چربی 0.1 گرم
پروتئین 1.1 گرم
تیامین(B1) 0.046 میلی گرم
ریبوفلاوین (B2) 0.27 میلی گرم
نیاسین (B3) 0.116 میلی گرم
اسید پانتوتنوئیک (B5) 0.123 میلی گرم
ویتامین B6 0.12 میلی گرم
فولات (B9) 19 میکروگرم
ویتامین C 7.4 میلی گرم
کلسیم 23 میلی گرم
آهن 0.21 میلی گرم
منیزیم 10 میلی گرم
منگنز 0.129 میلی گرم
فسفر 29 میلی گرم
پتاسیم 146 میلی گرم
روی 0.17 میلی گرم
آب 89/11 گرم
فلوراید 1.1 میکروگرم

چگونه پیاز علائم سرماخوردگی و آنفولانزا را درمان می کند؟

پیاز در چین باستان برای کاهش احتقان و سرماخوردگی استفاده می شد. بومیان آمریکا نیز برای درمان سرماخوردگی از پیاز بهره می بردند.

واقعیت جالب این است که سازمان بهداشت جهانی (WHO) اعلام کرده که پیاز می تواند به کاهش علائم سرماخوردگی مانند احتقان، سرفه، برونشیت و سایر عفونت های تنفسی کمک کند.

یادتان هست که پدر و مادرهایمان پیاز خرد شده را در کنار تخت خواب قرار می دادند تا از سرماخوردگی جلوگیری کنند؟ دانشمندان توضیح می دهند که این روش توانایی پیاز در پاکسازی هوا از میکروب‌ها و جلوگیری از ورود آنها به بدن ما را تقویت می‌کند.

پیاز حاوی آنتی اکسیدان‌هایی به نام کورستین است. کورستین به بدن کمک می‌کند تا با رادیکال‌های آزاد مبارزه کند و سیستم ایمنی را تقویت کند.

divider

در چه مواردی خوردن پیاز عوارض دارد؟

  1. افرادی که بیماری های آلرژیک دارند: افرادی که حساسیت بیشتری دارند ممکن است از خوردن پیاز دچار آلرژی شوند
  2. “`

  • پیاز ممکن است برای افرادی که مشکلات ریوی دارند، مشکل‌ساز باشد، بنابراین باید در مصرف آن احتیاط کنند.
  • برای کسانی که زخم‌های باز دارند، پیاز می‌تواند موجب افزایش خونریزی شود. پس بهتر است در این شرایط از خوردن پیاز خودداری کنند.
  • پیاز خام ممکن است باعث مشکلات گوارشی شود، بنابراین سعی کنید آن را بیش از حد با غذا مصرف نکنید تا نشانه‌های سوء هاضمه افزایش نیابد.

divider

دوست عزیز، اگر نظری یا پیشنهادی در این مورد دارید، لطفاً آن را در زیر همین صفحه با ما و سایر کاربران مجله رضیم به اشتراک بگذارید.

خواص پیاز برای سرما خوردگی و گلو درد (2 نکته مهم)

ترجمه و گردآوری توسط مجله رضیم

معصومه راهی

سایت رضیم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا