رسپی

خوراک دل مرغ (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

خوراک دل مرغ

خوراک دل مرغ یکی از غذاهای خوشمزه و مقوی است که می‌توانید آن را به عنوان وعده اصلی با نان میل کنید. در این غذا می‌توانید از هر نوع سبزیجاتی که دوست دارید استفاده کنید. برای آموزش کامل درست کردن این خوراک، با ما همراه باشید.

مواد لازم : میزان مورد نیاز :
دل مرغ ۵۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد درشت
سیب زمینی ۲ عدد بزرگ
قارچ ۳۰۰ گرم
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری
زردچوبه و روغن به مقدار لازم
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم

دستور تهیه خوراک دل مرغ

مرحله اول
برای تهیه این خوراک خوشمزه، ابتدا سیب‌زمینی‌ها را پوست می‌کنیم و به صورت مکعبی خرد می‌نماییم. سپس آن‌ها را با آب سرد شستشو می‌کنیم تا نشاسته‌شان گرفته شود.

مرحله دوم
سیب‌زمینی‌های خردشده را روی یک پارچه تمیز می‌گذاریم تا آب آن‌ها کشیده شود. سپس دل مرغ‌ها را با چاقو از وسط به دو نصفه تقسیم می‌کنیم و قسمت‌های اضافی را جدا می‌کنیم.

مرحله سوم
دل‌های مرغ را با آب می‌شوییم تا کاملا تمیز شوند. سپس آن‌ها را در آبکش می‌گذاریم تا آب اضافی‌شان گرفته شود. حالا در یک تابه مقداری روغن می‌ریزیم و روی حرارت بالا گرم می‌کنیم.

مرحله چهارم
وقتی روغن داغ شد، سیب‌زمینی‌های مکعبی را به تابه اضافه می‌کنیم. کمی نمک روی آن‌ها می‌پاشیم و مرتب هم می‌زنیم تا خوب سرخ شوند. پس از سرخ شدن، سیب‌زمینی‌ها را از تابه خارج می‌کنیم و در یک بشقاب می‌گذاریم.

مرحله پنجم
حالا پیاز را پوست می‌کنیم، می‌شوییم و به صورت ریز خرد می‌نماییم. پیاز خردشده را به همان تابه‌ای که سیب‌زمینی را سرخ کردیم اضافه می‌کنیم و دوباره روی حرارت ملایم می‌گذاریم تا تفت بخورد.

دستور تهیه خوراک دل مرغ

مرحله ششم
وقتی پیازها کمی نرم شدند، زردچوبه و فلفل سیاه را روی آن‌ها می‌پاشیم و تفت می‌دهیم تا بوی ادویه‌ها با پیاز ترکیب شود. سپس دل مرغ‌ها را به آرامی به تابه اضافه می‌کنیم.

مرحله هفتم

دل‌ها را به آرامی زیر و رو می‌کنیم تا رنگشان تغییر کند. سپس درب تابه را می‌گذاریم و حرارت را کم می‌کنیم تا دل مرغ‌ها با آب خودشان بپزند. در این حین، قارچ‌ها را تمیز می‌شوییم.

مرحله هشتم
حالا قارچ‌ها را به صورت ورقه‌ای برش می‌زنیم و به تابه اضافه می‌کنیم. اجازه می‌دهیم تا آب قارچ‌ها بپزد و بعد از آن سرخ شوند. وقتی آب تابه جمع شد، رب گوجه‌فرنگی را اضافه می‌کنیم.

نکته: می‌توانید به جای رب، از چند عدد گوجه‌فرنگی تازه استفاده کنید.

مرحله نهم
در این مرحله، رب گوجه را خوب تفت می‌دهیم تا بوی خامی آن گرفته شود و رنگش باز شود. برای تست پخت، چنگالی را در یکی از دل‌ها فرو می‌کنیم. اگر به راحتی فرو برود، غذا آماده است. خوراک دل مرغ را با نان و سبزی خوردن سرو کنید.

خوراک دل مرغ (مرحله به مرحله)

منبع : نکته چی

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا