رسپی

خوراک لوبیا پیله (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

خوراک لوبیا پیله

خوراک لوبیا پیله یکی از غذاهای خوشمزه‌ای است که مخصوص فصل تابستان می‌باشد. در گذشته، این غذا را در ظرفی به نام (تیاره) درست می‌کردند و بعد از پخت نان، ظرف غذا را در تنور می‌گذاشتند.

مواد لازم :

لوبیا پیله (لوبیا چیتی تازه با غلاف): نیم کیلو
پیاز متوسط: 1 عدد
گوشت گوسفند: 250 گرم
سیب‌زمینی متوسط: 2 عدد
گوجه‌فرنگی: 2 عدد
روغن: 2 قاشق غذاخوری
نمک: به مقدار لازم
فلفل: به مقدار لازم
زردچوبه: به مقدار لازم
آبلیمو یا لیمو ترش تازه: به مقدار لازم

خوراک لوبیا پیله ساده و خوشمزه + دستور تهیه

مراحل پخت:

گام 1: ابتدا پیاز و سیب‌زمینی را در کمی روغن سرخ می‌کنیم.
گام 2: سپس گوشت را با زردچوبه، نمک و فلفل سرخ می‌کنیم تا آب گوشت تبخیر شود و رنگ آن تغییر کند.
گام 3: حالا لوبیا را اضافه کرده و کمی دیگر سرخ می‌کنیم.

گام 4: در مرحله آخر، گوجه‌فرنگی‌ها را خرد کرده و به مواد می‌زنیم.
گام 5: سپس دو لیوان آب به مخلوط اضافه کرده و اجازه می‌دهیم خوب بپزد.

منبع: غذالند

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا