خوراک ماهی و قارچ (مرحله به مرحله)

“`html
خوراک ماهی و قارچ
ماهی یک خوراکی بسیار خوب و سالم است که حاوی امگا۳ می باشد. ماهی یکی از باارزشترین غذاها در بازار است که میتوان به راحتی آن را خرید و غذایی خوشمزه تهیه کرد. علاوه بر امگا ۳، ماهی دارای پروتئین، ویتامین و فسفر هم هست. پخت ماهی بسیار آسان است و میتوان آن را به صورت سرخ شده، پخته یا کبابی همراه با برنج مصرف کرد.
ماهی در درمان بسیاری از بیماریها مانند مشکلات قلبی، کنترل قند خون، جلوگیری از افسردگی و بهبود خواب مؤثر است. بدون شک، پخت ماهی همراه با قارچ، طعم و خواص بهتری به غذا میبخشد. بهتر است حداقل چند بار در هفته ماهی بخورید تا مواد مورد نیاز بدن خود، از جمله امگا۳ را تأمین کنید.
قارچ نیز مانند ماهی در این خوراک ارزش غذایی بالایی دارد و پخت آن هم آسان است. قارچها را میتوان در وعدههای ناهار و شام به صورت سرخ شده، بخارپز یا کبابی مصرف کرد؛ اما بهتر است بیشتر آن را به صورت پخته شده میل کنید. قارچ برای افرادی که دیابت دارند، بسیار مفید است و به کنترل فشار خون و پیشگیری از سرطان کمک میکند.
مواد لازم :
فیله ماهی :200 گرم
قارچ :6 عدد
گوجه فرنگی: 1 عدد
پیاز متوسط :1 عدد
فلفل دلمه ای :1 عدد
نمک :به مقدار لازم
فلفل سیاه :به مقدار لازم
روغن زیتون :به مقدار لازم
جعفری خرد شده :1 قاشق غذا خوری
رب گوجه فرنگی :1 قاشق غذا خوری
مراحل پخت :
گام 1: در یک تابه مقداری روغن بریزید و پیازهای خرد شده را به همراه قارچهای شسته و برش خورده تفت دهید.
گام 2: حرارت را کمی افزایش دهید تا مواد سریعتر سرخ شوند بدون اینکه پیازها بسوزد و قارچها آب بیندازند.
گام 3: بعد از آنکه مواد کمی تفت خوردند، فلفل دلمهای و گوجهفرنگی را اضافه کرده و دوباره تفت دهید.
گام 4: در این هنگام، بهتر است ماهیها را در یک ظرف دیگر کمی سرخ یا کباب کنید و سپس آنان را به مواد اصلی اضافه کنید و مجدد تفت دهید.
گام 5: ادویهها را به همراه جعفری و رب گوجهفرنگی به تابه اضافه کنید و یک پیمانه آب نیز به آن بیفزایید. درب تابه را بگذارید تا مواد کمی بپزند. بعد از چند دقیقه میتوانید غذا را سرو کرده و نوش جان کنید.
منبع : غذالند