رسپی

خوراک مرغ با سس شاه‌ توت؛ یک شام تابستانی با طعمی حرفه‌ای

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آیا به دنبال طعمی جدید و خاص هستید؟ تصور کنید که تکه‌های مرغ ترد و طلایی را در سسی غلیظ و قرمز از شاه‌ توت میل می‌کنید؛ طعمی که هم شیرین و لطیف است و هم کمی ترش و تند. در این بخش از مجله رضیم با ما همراه باشید تا طرز تهیه خوراک مرغ با سس شاه‌ توت را به شما آموزش دهیم.

مواد لازم جهت تهیه خوراک مرغ با سس شاه توت

برای تهیه خوراک مرغ با سس شاه توت به مواد زیر نیاز دارید:

سینه مرغ ۴ عدد
شاه توت تازه ۲ پیمانه
خامه ۱.۵ پیمانه
زرده تخم مرغ ۱ عدد
آب مرغ ۱.۵ پیمانه
آرد سفید ۴ قاشق غذاخوری
آب لیمو ترش تازه ۳ قاشق غذاخوری
کره ۲ قاشق غذاخوری
روغن مایع ۱ قاشق غذاخوری
نعنا تازه ۳-۴ شاخه
نمک و فلفل به مقدار لازم
خلال پوست لیمو ترش به مقدار دلخواه

مراحل تهیه خوراک مرغ با سس شاه توت

  • زمان آماده‌سازی و پخت این خوراک حدود ۳۵ تا ۴۵ دقیقه است.
  • مقدار مواد گفته شده برای ۳ تا ۴ نفر مناسب است و شما می‌توانید به سادگی با ضرب و تقسیم، مقدار آن‌ها را برای تعداد بیشتری از افراد افزایش دهید.
  • تهیه این خوراک در سطح میانه‌ای قرار دارد.

مرحله اول: آماده‌سازی مرغ

سینه‌های مرغ را بشویید و در آب‌کشی قرار دهید تا آب اضافی‌شان برود.

با چاقو، سینه‌های مرغ را به صورت ورقه‌ای برش دهید.

در یک تابه مناسب، کره و روغن را بریزید و روی حرارت قرار دهید.

مرغ‌های ورقه شده را در تابه قرار دهید و هر طرف آن‌ها را برای چند دقیقه تفت دهید تا طلایی شوند.

پس از سرخ‌شدن، مرغ‌ها را از تابه خارج کنید و کنار بگذارید.

مرحله دوم: آماده‌سازی سس

آرد را در همان تابه‌ای که مرغ‌ها را سرخ کردید بریزید و برای چند دقیقه تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود.

سپس آب مرغ، آب لیموترش، خلال پوست لیمو و برگ‌های نعناع خرد شده را به آرد اضافه کرده و خوب مخلوط کنید تا یکدست شود. بگذارید سس به جوش بیاید و غلیظ شود.

اگر می‌خواهید سس طعم بهتری داشته باشد، می‌توانید از ادویه‌هایی مثل دارچین، زنجبیل یا هل استفاده کنید. برای طعم شیرین‌تر، کمی شکر یا عسل اضافه کنید.

بیشتر بخوانید: رسپی راتا مرغ با پسته

مرحله سوم: افزودن شاه توت

شاه توت‌ها را …
“““html

به سس اضافه کنید و بگذارید به مدت ۵ دقیقه دیگر بپزد تا شاه توت‌ها نرم شوند و رنگ سس به قرمزی بزند.

خوراک مرغ با سس شاه‌ توت؛ یک شام تابستانی با طعمی حرفه‌ای

در درست کردن این غذا می‌توانید از توت سیاه به جای شاه توت نیز استفاده کنید.

وقتی که سس به غلظت مناسبی رسید، حرارت را خاموش کرده و به مرحله بعد بروید.

رسپی یک غذای خوشمزه با سس شاه توت

مرحله چهارم: آماده‌سازی و افزودن سس خامه‌ای

در یک کاسه جدا، زرده تخم‌مرغ و خامه را با همزن دستی هم بزنید تا همه چیز یکدست شود.

سپس به آرامی مقداری از سس گرم را به مخلوط زرده تخم‌مرغ اضافه کرده و هم بزنید تا کاملا ترکیب شوند. این کار باعث می‌شود که زرده تخم‌مرغ در مقابل سس گرم خراب نشود.

حالا مخلوط زرده تخم‌مرغ و خامه را به سس اصلی اضافه کرده و به آرامی هم بزنید تا سس یکدست شود.

اگر سس شما خیلی رقیق بود، یک قاشق غذاخوری نشاسته ذرت را با کمی آب سرد مخلوط کرده و به سس اضافه کنید.

بیشتر بخوانید: رسپی پاچانگا (غذای ترکیه‌ای)

مرحله پنجم: تزیین و سرو غذا

مرغ‌های تفت‌داده شده را در ظرف سرو بچینید و سس شاه توت را روی آن‌ها بریزید.

با چند برگ نعناع تازه ظرف را تزئین کنید. این غذا را می‌توانید با برنج، انواع نان، پاستا و سیب‌زمینی سرخ‌شده سرو کنید.

نکات و فوت و فن‌های تهیه خوراک مرغ با سس شاه توت

امیدواریم که این رسپی از مجله آشپزی رضیم مورد توجه شما علاقه‌مندان به دنیای جذاب و رنگارنگ آشپزی قرار گرفته باشد و شما نیز طبق روش ساده و کامل فوق این غذای جذاب و متفاوت را تهیه و در کنار عزیزانتان میل کنید. اگر به چشیدن طعم‌های جدید علاقه‌مندید، حتماً طعم این غذا را امتحان کنید.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا