رسپی

خوردنی های خوشمزه با خیار (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

خوردنی های خوشمزه با خیار

خیار یکی از سبزیجات و میوه‌های خوشمزه و محبوب است. اگر شما هم به این میوه علاقه دارید و نمی‌دانید چه کارهایی می‌توانید با آن انجام دهید که خیلی خوشمزه باشد، با ما همراه باشید.

فهرست مطالب این صفحه

  1. خیار، لیموترش و نعناع | بستنی یخی
  2. چیپس خیار
  3. اسنک خیار برای میان وعده
  4. سوشی با خیار

1. بستنی یخی با خیار و نعناع

موارد لازم:

1 خیار، خرد شده
¼ فنجان (60 میلی لیتر) شهد شربت
⅓ فنجان (80 میلی لیتر) آب لیموترش
1 قاشق غذاخوری برگ نعناع خرد شده
2 و نیم فنجان (625 میلی لیتر) آب
2 عدد خیار کوچک، برش نازک بدهید

دستور تهیه:

خیارها را در یک غذاساز بریزید و خوب مخلوط کنید تا یکدست شوند.
با استفاده از یک الک، مایع را صاف کنید و خمیر را دور بریزید تا تقریباً ¼ فنجان مایع به‌دست بیاید. مایع را در یک کاسه بریزید و شهد، آبلیمو، نعنا و آب را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید.
این مخلوط را در 8 قالب بستنی بریزید و خیارهای کوچک را بین آنها تقسیم کنید. سپس به مدت 1 ساعت در فریزر بگذارید. چوب بستنی را داخل قالب‌ها قرار دهید و برای 2 تا 3 ساعت دیگر یا تا زمانی که خوب یخ بزند، در فریزر بگذارید.

دستور تهیه چیپس خیار

2. دستور تهیه چیپس خیار

این چیپس‌های خوشمزه یک میان‌وعده سالم و کم کربوهیدرات هستند.

مواد لازم:

4 فنجان خیار نازک با پوست (حدود 2 عدد بزرگ)
2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
1 ½ قاشق غذاخوری پودر دوغ یا پودر شیر خشک بدون چربی
1 قاشق غذاخوری پودر پیاز
1 قاشق غذاخوری پیاز ریز خرد شده
2 قاشق چایخوری پودر سیر
1 قاشق چایخوری شوید خشک
½ قاشق چایخوری نمک دریایی درشت
2 قاشق چایخوری شیرین کننده

دستور تهیه:

خیارهای ورقه شده را با روغن زیتون بپوشانید و کنار بگذارید.
سایر مواد را در ظرفی با هم مخلوط کنید.
برش‌ها را به طور مساوی روی قفسه‌های آبگیر قرار دهید و مخلوط خشک را روی آنها بپاشید.
سپس بپوشانید و به مدت 4 تا 6 ساعت در آبگیری بگذارید.

سوشی با خیار

3. سوشی با خیار

داخلی خیار را خالی کرده و مواد سوشی را داخل آن قرار دهید. این‌گونه یک سوشی خوشمزه و جذاب خواهید داشت.

خوردنی های خوشمزه با خیار (مرحله به مرحله)

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا