تغذیه سالم

خوردن سرکه سیب : بخور نخورهای مصرف سرکه سیب (2 نکته مهم)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

چگونگی مصرف سرکه سیب

سرکه سیب همیشه مورد توجه پزشکان بوده اما متاسفانه هیچ دلیل علمی قوی برای فواید آن وجود ندارد.

این سرکه از طریق تخمیر آب سیب تولید می‌شود. در این فرآیند، سیب‌ها اول توسط مخمر تبدیل به آب می‌شوند و سپس به الکل و بعد به سرکه تبدیل می‌شوند. این سرکه می‌تواند به کنترل قند خون و دیابت کمک کند.

سرکه سیب می‌تواند مزایای سلامتی داشته باشد، اما باید آن را به شکل درست مصرف کرد. مصرف نادرست آن ممکن است خطرناک و مضر باشد.

در اینجا چند نکته مهم وجود دارد که نباید هنگام استفاده از سرکه سیب فراموش کنید.

خوردن سرکه سیب رقیق نشده

اگر به فکر استفاده مستقیم از سرکه سیب بدون رقیق کردن آن هستید، بهتر است کمی احتیاط کنید. زیرا این کار ممکن است بیشتر مضر باشد.

مت ویک، یک متخصص تغذیه، می‌گوید: “به دلیل [اسیدی بودن]، سرکه سیب ممکن است به مری و معده شما آسیب بزند.” پس بهتر است آن را با آب رقیق کنید.

رقیق کردن سرکه سیب با آب می‌تواند به محافظت از گلو و معده شما کمک کرده و طعم آن را هم بهتر کند.

خوردن سرکه سیب رقیق نشده

آیا خوردن سرکه سیب رقیق نشده درست است ؟


نوشیدن سرکه سیب بعد از غذا

اگر عادت دارید بعد از غذا سرکه سیب بنوشید، بهتر است این عادت را بررسی کنید.

الیزابت ابل، یک متخصص تغذیه، توضیح می‌دهد که مصرف سرکه سیب معده خالی ممکن است نتایج بهتری داشته باشد.

او می‌گوید:
“بسیاری از افراد، به خصوص با بالا رفتن سن، ممکن است آب معده کمتری داشته باشند که در هضم غذا تاثیر می‌گذارد.
مصرف یک مقدار کمی سرکه سیب قبل از غذا می‌تواند به جبران این کمبود کمک کند و هضم غذا را راحت‌تر کند.”

به همین دلیل ممکن است بعد از غذا کمتر احساس نفخ یا سوء هاضمه کنید. او همچنین پیشنهاد می‌کند که می‌توانید سرکه سیب را به سس سالاد اضافه کنید. این هم یک روش دیگر برای بهره‌برداری از فواید آن است. اگر دوست دارید سرکه سیب را در کنار غذایتان داشته باشید، می‌توانید از این 12 دستور غذا با سرکه سیب استفاده کنید.

خوردن سرکه سیب رقیق نشده

خوردن سرکه سیب : بخور نخورهای مصرف سرکه سیب (2 نکته مهم)

آیا خوردن سرکه سیب بعد از غذا درست است ؟


تنفس کردن داخل سرکه سیب

تنفس در برابر بوی سرکه می‌تواند برای بینی یا چشم‌ها آزاردهنده باشد، بنابراین بهتر است از بوی شدید آن دوری کنید.

این سرکه بوی نسبتا قوی دارد که ممکن است ناراحت کننده باشد. سعی کنید هنگام نوشیدن آن را عمیق تنفس نکنید.

متخصصین پیشنهاد می‌کنند که سرکه سیب را با آب رقیق کنید تا بوی آن کمتر شود.

این کار همچنین می‌تواند از دندان‌ها و مری شما در برابر اسید محافظت کند.

پیشنهاد آنها این است که 2 تا 4 اونس آب را با 1 تا 3 قاشق چایخوری سرکه سیب مخلوط کنید. این نسبت برای اکثر افراد مناسب است.

خوردن سرکه سیب رقیق نشده

بخور کردن سرکه سیب برای پوست


سرکه سیب را با لیوان خوردن

حتی وقتی سرکه سیب را رقیق کنید، هنوز هم یک محصول بسیار اسیدی است.

کیتلین هوف،
“`

یک محقق در زمینه بهداشت و ایمنی که برای ConsumerSafety.org کار می‌کند، می‌گوید که سرکه سیب (ACV) بسیار اسیدی است و می‌تواند به مینای دندان آسیب بزند.

به همین دلیل، اگر نمی‌دانید چگونه سرکه سیب را مصرف کنید، بهتر است آن را با یک لیوان نخورید (حتی اگر رقیق شده باشد).

به جای آن، سعی کنید از طریق نی به آرامی بنوشید تا زمان تماس با سیستم گوارشی شما به حداقل برسد. ابل توصیه می‌کند که حداقل ۳۰ دقیقه پس از مصرف سرکه سیب، مسواک نزنید.

شروع با نوشیدن مقدار کمی سرکه سیب

خیلی از چیزهای خوب ممکن است مشکلاتی به وجود بیاورد و سرکه سیب هم از این قاعده مستثنی نیست. به خصوص اگر تازه با ACV آشنا شده‌اید، باید مراقب باشید که زیاد از آن استفاده نکنید.

ابل می‌گوید:
“خوب است که به آرامی به آن عادت کنید.” این کار به شما کمک می‌کند تا ببینید بدن شما چگونه به آن واکنش نشان می‌دهد.

ابل می‌گوید:
“اگر دچار دل درد یا سوزش شدید، مقدار مصرف را کاهش دهید تا مشکل برطرف شود.” همچنین، در شروع با مقدار کم مصرف کنید.

حتی اگر همه چیز خوب پیش برود و هیچ مشکلی نداشته باشید، هرگز نباید همزمان از دو قاشق غذاخوری بیشتر استفاده کنید.

هوف توصیه می‌کند: “حتی زمانی که آن را در آب رقیق می‌کنید، میزان مصرف خود را به دو قاشق غذاخوری محدود کنید تا از عوارض جانبی مضر یا ناراحت کننده در امان باشید.

سرکه سیب را با لیوان خوردن

نوشیدن سرکه سیب قبل از خواب

در حالی که مصرف سرکه سیب قبل از غذا خوب است، اما مصرف آن قبل از خواب این‌گونه نیست.

لورا سی استیکس، یک پزشک طبیعی و متخصص هیپنوتیزم بالینی، می‌گوید: “نوشیدن ACV بلافاصله قبل از خواب به دلیل احتمال آسیب به مری، توصیه نمی‌شود.

“حتی اگر ACV رقیق شده باشد، در حالت درازکش سرکه سیب با مری تماس پیدا می‌کند و می‌تواند آسیب برساند. استیکس می‌افزاید:

“صرف نظر از زمانی که در روز است، افراد باید ۳۰ دقیقه بعد از مصرف آن ایستاده بمانند تا از عوارض رفلاکس و سوزش مری جلوگیری کنند.”

او توصیه می‌کند که حداقل نیم تا یک ساعت قبل از خواب، ACV بنوشید.

نوشیدن سرکه سیب قبل از خواب

فواید نوشیدن سرکه سیب قبل از خواب


استفاده از آن با وجود هلیکوباکترپیلوری

در حالی که سرکه سیب می‌تواند در بیشتر موارد به سلامت دستگاه گوارش کمک کند، برخی شرایط معده وجود دارد که این ماده اسیدی ممکن است مشکل را بدتر کند.

یک نمونه این است که اگر باکتری هلیکوباکترپیلوری دارید، سرکه سیب می‌تواند باعث تحریک بیشتر شود. اگر در مورد نوشیدن ACV تردید دارید، بهتر است قبل از هر چیز با پزشک خود مشورت کنید.

هلیکوباکترپیلوری و سرکه سیب


استفاده از سرکه سیب روی پوست

سرکه سیب برای پوست شما همیشه به معنی نوشیدن آن نیست. می‌توانید از ACV برای مزایای زیبایی آن نیز استفاده کنید.

این ممکن است به کاهش آکنه، شوره سر و یا حتی تسکین آفتاب سوختگی کمک کند.

اما یک روش درست و نادرست برای استفاده از ACV روی پوست وجود دارد. کلب بک، ساکن نیویورک، می‌گوید:
“چه شما از ACV به عنوان تونر استفاده کنید یا برای درمان عفونت، بسیار مهم است که آن را رقیق کنید و تماس با پوست خود را به حداقل برسانید.”

قرار گرفتن طولانی‌مدت در معرض سرکه‌ای که بسیار اسیدی است، می‌تواند به سلول‌های پوستی آسیب برساند.

“`html

این کار می‌تواند به پوست شما آسیب بزند و حتی ممکن است باعث سوختگی‌های شیمیایی نیمه‌دائمی شود.

برای استفاده از سرکه، بهترین نسبت این است که یک قسمت سرکه را با هشت یا ده قسمت آب مخلوط کنید.

سرکه سیب برای پوست

چگونه سرکه سیب را مصرف کنیم؟

برای شروع، یک قاشق چای‌خوری سرکه سیب را در یک لیوان آب بریزید و روزانه یک بار آن را بنوشید. می‌توانید به تدریج مقدار و دفعات مصرف را افزایش دهید.

  • بهترین کار این است که دو قاشق چای‌خوری سرکه سیب را به یک لیوان آب اضافه کنید و روزی یک تا سه بار بنوشید.
  • برای کمک به سوخت و ساز بدن و احساس سیری بیشتر، بهتر است این نوشیدنی را یک ساعت قبل از غذا مصرف کنید. می‌توانید آن را با پیش‌غذا یا هر صبح با معده‌ی خالی بنوشید.
  • سرکه سیب بسیار اسیدی است، بنابراین حتماً آن را با آب رقیق کنید تا از آسیب به دندان‌ها، بافت دهان، گلو و دیواره‌ی معده جلوگیری شود. هرگز سرکه سیب را بدون آب نخورید.
  • برخی از افراد ممکن است طعم ترش سرکه سیب را نپسندند. می‌توانید با اضافه کردن کمی عسل به آن و یا با نوشیدن آن با چای، طعم را تسکین دهید. فقط صبر کنید تا چای کمی سرد شود، سپس سرکه را به آن اضافه کنید و بنوشید.
  • همچنین می‌توانید سرکه را در غذاهای خود استفاده کنید. می‌توانید آن را به سوپ‌ها اضافه کرده یا به عنوان سس روی سالاد‌ها بریزید.

بیشتر بخوانید :

سایت رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا