رسپی

خورشت فسنجان را بدون گردو درست کنید

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

خورشت فسنجان بی‌شک یکی از سه خورشت محبوب در ایران است. این غذا که طرفداران زیادی دارد، از گوشت مرغ یا گوشت قرمز به همراه گردو و رب انار تهیه می‌شود. اما برای تنوع می‌توانید از مغزیجات دیگری مثل فندق و کنجد نیز استفاده کنید. در این مقاله از مجله اینترنتی رضیم، ما مراحل تهیه خورشت فسنجان با کنجد را به شما آموزش می‌دهیم.

مواد لازم برای خورشت فسنجان با کنجد

برای تهیه این خورشت خوشمزه، به مواد زیر نیاز دارید:

مرغ ۶ تکه ران
پیاز ۲ عدد
کنجد آسیاب شده ۱۰ قاشق غذاخوری
رب انار نصف پیمانه
شکر قهوه‌ای ۳ قاشق غذاخوری
آب ۵ لیوان
نمک، فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
زعفران به مقدار دلخواه
روغن به مقدار لازم

رسپی خورشت فسنجان بدون گردو

برای تهیه این خورشت مراحل زیر را دنبال کنید:

مرحله اول: شستن کنجد

ابتدا کنجدهای خام را باید بشویید. برای این کار، کنجدها را در یک کاسه بزرگ بریزید و با آب سرد چندین بار بشویید تا کنجدهای پوک و کثیفی که روی سطح آب می‌آیند، جدا شوند. سپس آرام آرام آب را خالی کنید.

این کار را چند بار تکرار کنید. بعد از آن کاسه را پر از آب کرده و کنجدها را به آرامی در آبکش خالی کنید و هر بار در کاسه آب بریزید. این کار را طوری انجام دهید که شن و کثیفی در ته کاسه بماند.

بیشتر بخوانید: رول بادمجان سوخاری؛ رسپی‌ای که نباید از دست بدهید

مرحله دوم: تفت دادن کنجد

بعد از اینکه کنجدها به خوبی شسته شدند، آنها را روی یک پارچه تمیز بگذارید و به مدت ۲ ساعت در نور خورشید بگذارید تا خشک شوند.

پس از خشک شدن، کنجدها را در یک تابه بریزید و با حرارت کم به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه تفت دهید. وقتی که کنجدها شروع به پرتاب شدن از تابه کردند، زمان این است که شعله را خاموش کنید.

مرحله سوم: آسیاب کردن کنجد

کنجدهای تفت داده شده را در یک آسیاب بریزید و خوب آسیاب کنید تا روغن کنجد خارج شود.

رسپی خورشت فسنجان با کنجد

بیشتر بخوانید: رسپی انگور پلو؛ ترکیبی دلنشین از برنج و انگور

مرحله چهارم: سرخ کردن مرغ

یک تابه عمیق بردارید و روغن بریزید و تکه‌های مرغ را در آن بچینید تا سرخ شوند. در حین سرخ شدن، با یک برس مخصوص می‌توانید روی مرغ‌ها را با روغن بزنید تا بهتر سرخ شوند.

“““html

خورشت فسنجان را بدون گردو درست کنید

یا با قلمو روی مرغ زعفران بمالید. بعد از اینکه مرغ‌ها خوب سرخ شدند، آن‌ها را از تابه خارج کنید.

مرحله پنجم: پیاز را سرخ کنید

پیازها را با رنده درشت رنده کنید و در تابه‌ای که مرغ را سرخ کردید بریزید. زردچوبه را به آن اضافه کنید و آنها را تفت دهید تا نرم و طلایی شوند.

بیشتر بخوانید: رسپی بال مرغ با سس مخصوص

مرحله ششم: کنجد را اضافه کنید

بعد از سرخ شدن پیازها، به ازای هر نفر ۲ قاشق غذاخوری پودر کنجد بو داده اضافه کنید و با پیاز مخلوط کنید. برای چند دقیقه پیاز و کنجد را تفت دهید و سپس آب را اضافه کنید.

مرحله هفتم: همه مواد را ترکیب کنید

در این مرحله شکر، رب انار، زعفران، نمک و فلفل را به مواد داخل تابه اضافه کنید و هم بزنید. سپس تکه‌های سرخ شده مرغ را در ظرف بچینید و درب تابه را بگذارید. بگذارید مواد برای ۲ ساعت با حرارت متوسط بپزد تا روغن بیندازد.

بیشتر بخوانید: رسپی خورشت ریحان با بادمجان

رسپی خورشت فسنجان با کنجد

نکات کلیدی برای تهیه فسنجان با کنجد:

  • فسنجان را می‌توانید با گوشت چرخ‌کرده قرمز هم درست کنید.
  • میزان شکر و رب انار به سلیقه شما بستگی دارد، پس می‌توانید آنها را کم یا زیاد کنید.
  • می‌توانید به جای شکر از شیره خرما هم استفاده کنید.
  • به جای رب انار می‌توانید از آب انار استفاده کنید، ولی رب انار غلظت بیشتری به خورشت می‌دهد.
  • برای داشتن خورشت غلیظ‌تر، می‌توانید از کدو حلوایی یا هویج هم استفاده کنید.
  • برای کم کردن تلخی کنجد، حتماً آنها را کمی تفت دهید.
  • می‌توانید از مخلوط گردو و کنجد نیز در این خورشت استفاده کنید.

در این مقاله از مجله رضیم، رسپی خورشت فسنجان با کنجد را یاد گرفتید. شما می‌توانید این غذای خوشمزه را با دستور گفته شده درست کنید و طعم لذیذ و جدیدی را تجربه کنید.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا