طرز تهیه خورش مرغ و اسفناج خوشمزه و مجلسی (طعم عالی)

مواد لازم خورش مرغ و اسفناج
✔ مواد مورد نیاز برای مرغ :
۱) ۳ عدد سینه ی مرغ
۲) ۵ ق.غ روغن زیتون
۳) ۱/۵ ق.م پودرفلفل قرمز
۴) یک ق.چ فلفل سیاه
۵) یک ق.م نمک
✔ سس اسفناج :
۱) نیم کیلو اسفناج
۲) ۴۰۰ گرم قارچ
۳) ۲ عدد پیاز
۴) یک عدد فلفل چیلی قرمز
۵) ۵ الی ۶ ق.غ روغن مایع
۶) یک ق.چ فلفل سیاه
۷) نوک ق.چ جوزهندی ( مقدار زیادش باعث مسمومیت میشه )
۸) نمک
۹) خامه ۲۰۰ ml
۱۰) یک ق.غ پر آرد
✔ پنیرپیتزا برای روش
طرز تهیه خورش مرغ و اسفناج
ابتدا سینه ی مرغ رو برش بدید خیلی نازک نکنید سپس با سایر مواد مخلوط کنید یک الی دو ساعت داخل یخچال قرار بدید تا مزه دار بشه سپس مرغها رو سرخ کنید و داخل ظرف مناسب فر قرار بدید برای سس اسفناج پیاز خرد شده رو داخل روغن سرخ کنید سپس فلفلهای خرد شده رو اضافه کنید تفت بدید قارچ رو اضافه کنید تفت بدید آرد رو هم بریزید تفت بدید اسفناج خرد شده رو هم بریزید تفت بدید سپس خامه و ادویه ها رو اضافه کنید ۲ الی ۳ دقیقه بعد شعله رو خاموش کنید مواد رو روی مرغها ریخته کامل پخش کنید روش پنیرپیتزا بریزید در فر از قبل گرم شده دمای ۲۰۰ درجه بپزید ( به جای خامه میتونید یک لیوان چایخوری شیر بریزید ، لیوان چایخوری = ۱۲۵ ml )
نوش جان 😋
خیلی ممنون از توضیحاتون خوبتون 😋 👌🏻 😍 🙏🏻
به به حتما امروز درستش میکنم🙏🏻🙂
چطوری میتونم دستورپخت براتون ارسال کنم ؟😍😉
عالی شده من که سیو کردم داشته باشمش😋👌🏻
دستورپخت بی نظیر بود????????
ممنونم از این همه رسپی خوشمزه????????
عالی شده😍😍😍😍
فوق العادس
ممنون از اموزش خوبتون 😍😍❤️❤️
عالی بود هنرمند
عالی مثل همیشه
عالی به به 😍😍😍