رسپی
خورش «بادام زمینی» یادگار سفره های اصیل ایرانی (مرحله به مرحله)

“`html
دستور تهیه خورش بادام زمینی با طعم خاص و بی نظیر
اگر به غذاهای جدید و خاص علاقه دارید، این خورش بادام زمینی را حتماً امتحان کنید. مطمئن باشید که از طعم آن لذت خواهید برد. با ما همراه باشید!
دستور تهیه خورش بادام زمینی خوشمزه
مواد لازم برای تهیه خورش بادام زمینی
- ۲ پیمانه پیاز خرد شده
- ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون
- ½ قاشق چای خوری پودر فلفل قرمز
- ۱ قاشق چای خوری سیر رنده شده
- ۳ پیمانه آب گوجه فرنگی
- ۱ پیمانه آب
- ۱ قاشق چای خوری نمک
- ۱ قاشق چای خوری زنجبیل تازه رنده شده
- ۱ قاشق غذاخوری جعفری خرد شده
- ۲ عدد گوجه فرنگی خرد شده
- ۱ و نیم پیمانه بامیه خرد شده
- ½ پیمانه کره بادام زمینی
طرز تهیه خورش بادام زمینی
- پیازها را به مدت ۱۰ دقیقه در روغن زیتون تفت دهید.
- فلفل و سیر را اضافه کرده و چند دقیقه دیگر تفت دهید.
- درب تابه را بگذارید و بگذارید چند دقیقه روی گاز بماند.
- آب گوجه فرنگی، آب، نمک، زنجبیل، جعفری و گوجه فرنگیهای خرد شده را اضافه کنید.
- درب تابه را ببندید و بگذارید به مدت ۱۵ دقیقه جوش بخورد.
- سپس بامیهها را اضافه کنید و بگذارید ۵ دقیقه دیگر بجوشد.
- کره بادام زمینی را اضافه کنید.
- تابه یا قابلمه را روی شعله پخش کن قرار دهید و بگذارید آرام آرام بجوشد تا آماده خوردن شود.
- بعد از آماده شدن، خورش را در ظرف دیگری بریزید، روی آن را با جعفری تزئین کنید و سرو کنید.
جمعآوری شده از مجلهی رضیم
مریم امینی