رسپی

خورش ترشی گورما (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

خورش ترشی گورما

اگر به دنبال غذاهای محلی اردبیل هستید، این غذا را امتحان کنید و آن را در خانه سرو کنید. خورش ترشی گورما می‌تواند به عنوان یک وعده کامل نهار یا شام آماده شود. مواد لازم این غذا بسیار ساده و در دسترس هستند. شاید در نگاه اول مواد اولیه آن شبیه آبگوشت به نظر بیاید، اما روش پخت و طعم آن متفاوت است.

در این غذا از لوبیا چشم بلبلی استفاده می‌شود که طعم خوبی به خورش می‌دهد. لوبیا می‌تواند به تنهایی پروتئین مورد نیاز بدن را تأمین کند، بنابراین منبع خوبی از پروتئین به شمار می‌آید. پروتئین برای سلامتی ضروری است و هر کس باید به اندازه کافی از آن مصرف کند.

بنابراین، خوردن لوبیا در یک وعده غذایی می‌تواند این نیاز را برطرف کند. خورش ترشی گورما به خاطر وجود لوبیا و گوشت سرشار از پروتئین و ویتامین‌ها برای بدن بسیار مقوی است. ما به هر کسی توصیه می‌کنیم که این غذا را امتحان کند. با این مواد اولیه می‌توانید به راحتی برای 3 تا 4 نفر غذا تهیه کنید.

برای داشتن طعم بهتر، می‌توانید از گوشت گوسفند استفاده کنید. گوشت گوسفند به خاطر خواصش، بهترین گزینه برای خورشت‌ها است و باعث ناراحتی معده نمی‌شود. می‌توانید از این خاصیت استفاده کنید و غذاهایی سالم با مواد اولیه مطمئن تهیه کنید.

این غذا طعم خوشمزه‌ای دارد که کمی ترش و شیرین است و بسیاری از افراد این طعم را دوست دارند. شما می‌توانید برای پذیرایی از مهمان‌ها، از این غذا استفاده کنید و آن‌ها را با یک غذای محلی و خوشمزه غافلگیر کنید.

از دیگر انواع خورش‌ها می‌توان به خورش تره، خورش لوبیا سفید، خورش سیب و پیاز قیمه اشاره کرد.

دستور تهیه خورش ترشی گورما خوشمزه و مخصوص

مواد لازم :

پیاز داغ : ۳ قاشق سوپ‌خوری
گوشت : ۳۰۰ گرم خورشتی
آلوچه : ۱۵ عدد
لوبیا چشم بلبلی : نیم پیمانه
محلول زعفران : ۱ قاشق چای‌خوری
نمک : به مقدار لازم
فلفل : به مقدار لازم
زردچوبه : به مقدار لازم

دستور تهیه خورش ترشی گورما خوشمزه و مخصوص

مراحل پخت :

گام 1: ابتدا پیازها را به صورت خلالی نازک خرد کنید.
گام 2: پیازها را در یک ظرف ریخته و روی حرارت ملایم سرخ کنید تا رنگ طلایی و زیبا بگیرند.
گام 3: سپس کمی زردچوبه به پیاز اضافه کنید.

گام 4: ۳ قاشق از پیازها را جدا کنید و برای تزیین کنار بگذارید.
گام 5: سپس گوشت را به پیازها اضافه کنید و تفت دهید تا آب آن‌ها کشیده شود.
گام 6: ۲ پیمانه آب اضافه کنید تا گوشت نیم‌پز شود.
گام 7: لوبیا که از شب قبل خیسانده‌اید و آلوچه شسته‌شده را اضافه کنید و بگذارید خورش جا بیفتد.

خورش ترشی قورمه اردبیل مرحله به مرحله

گام 8: در حین پخت اگر آب خورش کم بود، به مقدار لازم آب جوش به آن اضافه کنید تا خورش نه رقیق و نه غلیظ باشد.
گام 9: پس از اینکه خورش جا افتاد، زعفران را اضافه کرده و اجازه دهید ۵ دقیقه دیگر روی حرارت بماند.
گام 10: سپس از روی حرارت بردارید و در ظرف سرو ریخته، با پیاز داغ عسلی که کنار گذاشته‌اید تزیین کنید و با برنج نوش جان کنید.

خورش ترشی گورما (مرحله به مرحله)

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا