رسپی

خورش سیرواویج | دستور اصلی برای تهیه خورش واویج (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

دستور تهیه خورش سیرابیج گیلانی مرحله به مرحله

خورش سیرابیج خورشی خوشمزه و سریع است که در کمتر از بیست دقیقه آماده می‌شود. با رضیم همراه باشید.

دستور تهیه سیر واویج گیلانی (سیر قلیه)

مواد لازم برای تهیه خورش سیر واویج

  • برگ سیر تازه = ۳ عدد
  • تخم مرغ = ۳ عدد
  • لپه = ۱ فنجان
  • مرغ یا گوشت اردک = نصف یا یک عدد کوچک
  • نمک، فلفل و زردچوبه = به مقدار لازم

دستور تهیه خورش گیلانی سیر واویج

  1. ابتدا برگ سیر را شسته و با چاقو به قطعات نیم سانتی خرد می‌کنیم.
  2. سپس آن را به خوبی سرخ می‌کنیم.
  3. کمی زردچوبه اضافه کرده و مرغ یا اردک را به آن می‌افزاییم تا بپزد.
  4. لپه و برگ سیر را نیز اضافه می‌کنیم.
  5. زمانی که مقدار آب خورش کم شد، در آخر تخم‌مرغ‌ها را اضافه کرده و نوش جان کنید.

نکات مهم برای تهیه خورش سیرابیج

  • توجه داشته باشید که حجم برگ سیر بعد از سرخ شدن کاهش می‌یابد، بنابراین در مقدار اولیه دقت کنید و به اندازه کافی استفاده کنید.
  • تعداد تخم‌مرغ‌ها باید با حجم سیر متناسب باشد، یعنی برای ۳ دسته برگ سیر با حجم متوسط می‌توانید از دو عدد تخم‌مرغ بزرگ استفاده کنید.

لذت آشپزی با رضیم:

دستور تهیه خورشت ساک غذای محلی مازندران

قیساوا | دستور تهیه یک غذای محلی به نام قیساوا

خورش یخنی | خورش محلی درگز

دستور تهیه پیتزا کردی (نان کلانه) غذای محلی کردستان

گردآوری شده از مجله رضیم

مریم امینی

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا