رسپی
خورش سیرواویج | دستور اصلی برای تهیه خورش واویج (مرحله به مرحله)

“`html
دستور تهیه خورش سیرابیج گیلانی مرحله به مرحله
خورش سیرابیج خورشی خوشمزه و سریع است که در کمتر از بیست دقیقه آماده میشود. با رضیم همراه باشید.
دستور تهیه سیر واویج گیلانی (سیر قلیه)
مواد لازم برای تهیه خورش سیر واویج
- برگ سیر تازه = ۳ عدد
- تخم مرغ = ۳ عدد
- لپه = ۱ فنجان
- مرغ یا گوشت اردک = نصف یا یک عدد کوچک
- نمک، فلفل و زردچوبه = به مقدار لازم
دستور تهیه خورش گیلانی سیر واویج
- ابتدا برگ سیر را شسته و با چاقو به قطعات نیم سانتی خرد میکنیم.
- سپس آن را به خوبی سرخ میکنیم.
- کمی زردچوبه اضافه کرده و مرغ یا اردک را به آن میافزاییم تا بپزد.
- لپه و برگ سیر را نیز اضافه میکنیم.
- زمانی که مقدار آب خورش کم شد، در آخر تخممرغها را اضافه کرده و نوش جان کنید.
نکات مهم برای تهیه خورش سیرابیج
- توجه داشته باشید که حجم برگ سیر بعد از سرخ شدن کاهش مییابد، بنابراین در مقدار اولیه دقت کنید و به اندازه کافی استفاده کنید.
- تعداد تخممرغها باید با حجم سیر متناسب باشد، یعنی برای ۳ دسته برگ سیر با حجم متوسط میتوانید از دو عدد تخممرغ بزرگ استفاده کنید.
لذت آشپزی با رضیم:
دستور تهیه خورشت ساک غذای محلی مازندران
قیساوا | دستور تهیه یک غذای محلی به نام قیساوا
خورش یخنی | خورش محلی درگز
دستور تهیه پیتزا کردی (نان کلانه) غذای محلی کردستان
گردآوری شده از مجله رضیم
مریم امینی