رسپی

خورش عدس : دستور تهیه خورش عدس با گوشت (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

مرجو خورش ( خورش عدس طالقان )

با ما همراه باشید تا دستور تهیه یکی از خورش‌های خوشمزه، یعنی خورش عدس را یاد بگیرید.

طرز پخت خورش عدس – حتما به این روش درست کنید

مواد لازم برای پخت خورش عدس

  • گوشت گوسفندی: 300- 400 گرم
  • پیاز: 2 تا بزرگ
  • عدس: 2 مشت پر
  • سیب زمینی: 1 دونه متوسط
  • آلو طالقان، بخارا یا برقانی: 1 مشت
  • نمک، فلفل، زردچوبه، دارچین، زعفران، رب گوجه، آبغوره

دستور تهیه این خورش پر خاصیت

  1. پیازها را خلال کرده و با زردچوبه کمی تفت دهید تا طلایی شود.
  2. سپس گوشت را اضافه کنید و بهتر است در این مرحله رب گوجه هم بریزید تا کمی تفت بخورد و رنگش باز شود.
  3. وقتی رنگ گوشت تغییر کرد، آب را اضافه کرده و بگذارید نیم‌پز شود.
  4. در این حین، آلوها و عدس‌ها را بشویید و خیس کنید و سیب‌زمینی‌ها را خرد کنید.
  5. بعد از نیم‌پز شدن گوشت، سیب‌زمینی و عدس را اضافه کرده و همراه با نمک و ادویه‌ها و رب بگذارید بپزد. سپس آلو، زعفران و آبغوره را اضافه کرده و اجازه دهید خورش خوب جا بیفتد.
  6. سرو خورش را با پیاز داغ روی آن تزئین کنید.

فواید عدس

  1. عدس یک منبع عالی از فیبر برای کاهش کلسترول است که به تنظیم قند خون نیز کمک می‌کند. فیبر بالای آن مانع از افزایش قند خون بعد از غذا خوردن می‌شود.
  2. عدس‌ها حاوی 6 ماده معدنی مهم، 2 ویتامین B و پروتئین بدون چربی هستند. افرادی که غذاهای پر فیبر مصرف می‌کنند کمتر دچار مشکلات قلبی می‌شوند.
  3. کسانی که از فیبر بیشتری برخوردارند، خطر ابتلا به بیماری‌ها کمتری دارند.
  4. عدس شما را پر انرژی نگه می‌دارد و قند خونتان را ثابت می‌کند. همچنین به بهبود کارکرد سیستم گوارش کمک می‌کند.
  5. اگر شما با مشکلات قند خون یا دیابت مواجه هستید، مصرف عدس برای تنظیم قند خون مؤثر است و انرژی پایداری به شما می‌دهد.
  6. عدس‌ها همچنین به کاهش قند خون کمک می‌کنند و به بدنتان انرژی می‌دهند.
  7. به ویژه برای خانم‌هایی که در سنین باروری هستند و ممکن است با کمبود آهن مواجه باشند، مصرف عدس یک گزینه مناسب است زیرا برخلاف گوشت قرمز، کالری و چربی کمتری دارد.

لذت آشپزی با رضیم :

طرز تهیه خورش برگ زردآلو سمنانی شیک و مجلسی

طرز تهیه خورش هویج تبریزی (یرکوکی خوروشی)

خورش آلو اسفناج

گردآوری شده مجله ی رضیم

مریم امینی

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا