خورش قارچ و مرغ (مرحله به مرحله)

“`html
خورش قارچ و مرغ
خورش قارچ و مرغ با عطر زعفران و آبلیمو تازه، یک خورش خوشمزه و سالم است. قارچ به عنوان یکی از مواد اصلی این غذا، دارای خواص بسیار مفیدی است. مصرف قارچ میتواند به تقویت سیستم ایمنی بدن، پیشگیری از سرطان، تنظیم سطح کلسترول، استحکام استخوانها، رفع کمخونی، حفظ سلامت پوست و مو، کمک به تناسب اندام، کاهش وزن و کنترل فشار خون بالا و… کمک کند.
از دیگر خورشهای خوشمزه و محبوب میتوان به مرغ کاری، خورش نخود فرنگی، خورش کاری ویندالو، خورش ترش کباب، پامادور خورش، خورش بادمجان گوده، خورش آلبالو با گوشت قرمز، خورش پرتقال با مرغ و… اشاره کرد.
مواد لازم : | میزان مورد نیاز : |
---|---|
سینه مرغ: | ۳۰۰ گرم |
قارچ: | ۲۰۰ گرم |
پیاز متوسط: | ۱ عدد |
آب جوش: | ۲ لیوان |
رب گوجه فرنگی: | ۲ قاشق غذاخوری |
آبلیمو تازه: | ۱ قاشق غذاخوری |
زعفران دم کرده: | ۲ قاشق غذاخوری |
نمک، زردچوبه و فلفل سیاه: | به مقدار لازم |
مراحل پخت خورش مرغ و قارچ
در ابتدا پیاز را به صورت نگینی خرد کنید و در یک قابلمه با کمی روغن تفت دهید.
سپس سینههای مرغ را که به شکل مکعبی برش زدهاید به قابلمه اضافه کنید و سرخ کنید.
بعد از آن رب گوجهفرنگی و ادویهها را افزوده و کمی تفت دهید تا مرغها طعمدار شوند.
سپس ۲ لیوان آب را به مواد اضافه کنید و درب قابلمه را بگذارید تا با حرارت ملایم بپزد.
قارچها را خرد کرده و در یک تابه جدا کمی تفت دهید.
سپس، قارچ، آبلیمو و زعفران را به خورش اضافه کرده و پس از ۱۵ دقیقه حرارت را خاموش کنید.