رسپی

خورش مرغ اتیوپیایی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

خورش مرغ اتیوپیایی

دورو وات یک خورش مرغ اتیوپیایی بسیار خوش عطر و طعم است که معمولاً برای جشن‌ها و دورهمی‌های خانوادگی تهیه می‌شود. این خورش معروف‌ترین نوع خورش‌ها در اتیوپی است. دورو وات ترکیبی از مرغ، تخم‌مرغ آب‌پز، رب گوجه‌فرنگی، سیر، پیاز کاراملی و زنجبیل می‌باشد.

  • زمان آماده‌سازی: 15 دقیقه
  • زمان کل: 2 ساعت و 15 دقیقه
مواد لازم: میزان مورد نیاز:
گوشت مرغ 1814 گرم
روغن نباتی یا هر روغن دلخواه 3/4 تا 1 فنجان
پیاز قرمز متوسط 4 عدد
کره 2 قاشق غذاخوری
رب گوجه‌فرنگی (اختیاری) 2 قاشق غذاخوری
تخم‌مرغ آب‌پز سفت 6 عدد
سیر خرد شده 2 قاشق غذاخوری
زنجبیل رنده شده 2 قاشق غذاخوری
آب 1/4 فنجان
ادویه بربر 1/2 فنجان
سرکه با 2 فنجان آب برای شستن مرغ 1 فنجان
نمک به مقدار لازم

دستور تهیه:

مرغ را به خوبی تمیز کنید و آن را در ترکیب آب و سرکه بگذارید. این کار به طعم‌دار شدن مرغ کمک می‌کند. بعد از چند دقیقه، مرغ را بشویید. همچنین، تخم‌مرغ‌ها را با مقداری آب بپزید و بعد از پختن، آنها را پوست بکنید و کنار بگذارید.

پیازها را به صورت ریز خرد کنید. برای صرفه‌جویی در وقت، می‌توانید از غذاساز استفاده کنید. پیازها را در قابلمه‌ای روی حرارت ملایم اضافه کنید و کمی تفت دهید. سپس روغن، سیر خرد شده، زنجبیل، نمک و ادویه بربر را به آن اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. حالا کبه (کره تند اتیوپی) و رب گوجه‌فرنگی را هم اضافه کنید و هم بزنید.

با چاقو چند برش سطحی بر روی گوشت مرغ بزنید. این مرحله اختیاری است اما کمک می‌کند تا طعم خورش به مرغ نفوذ کند. حالا مرغ را به قابلمه اضافه کرده و هم بزنید. آب را به مخلوط اضافه کنید و بگذارید با حرارت متوسط به مدت 30 تا 40 دقیقه بپزد تا مرغ کاملا پخته شود. هر از گاهی هم بزنید تا خورش نسوزد. پس از آن، تخم‌مرغ‌ها را هم اضافه کرده و بگذارید 15 تا 20 دقیقه دیگر بپزد.

خورش مرغ با ادویه بربر

منبع : مجله ارم بلاگ

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا