رسپی

خورش نخود | دستور تهیه خورش محبوب و مخصوص کاشانی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

دستور تهیه خورش نخود با طعم دلپسند

برخی از خورش‌ها در بین مردم کشور شناخته شده‌اند، اما بعضی دیگر فقط در برخی مناطق معروف هستند و به عنوان غذای محلی شناخته می‌شوند. خورش نخود آله یکی از این غذاهای محلی است. بیایید با هم این خورش را تهیه کنیم.

دستور تهیه خورش نخود آله کاشان

مواد لازم برای تهیه خورش نخود

  • نخود (پخته و آبکش شده): ۳ پیمانه
  • پیاز بزرگ (ریز خرد شده): ۱ عدد
  • سیر (خرد شده): ۲ حبه
  • گوجه‌فرنگی (خرد شده): ۲ پیمانه
  • شیر نارگیل: ۱ پیمانه
  • نشاسته ذرت: ۱ قاشق سوپ‌خوری
  • فلفل پاپریکا: ۲ قاشق چای‌خوری
  • زردچوبه: ۱ قاشق چای‌خوری
  • زنجبیل (ریز خرد شده): ۱ قطعه ۲ سانتی‌متری
  • ادویه گرام ماسالا: ۱ قاشق سوپ‌خوری
  • زیره سیاه: ۲ قاشق چای‌خوری
  • پودر تخم گشنیز: ۲ قاشق چای‌خوری
  • نمک: به میزان لازم
  • گشنیز (خرد شده): به میزان لازم
  • روغن مایع: ۲ قاشق سوپ‌خوری

دستور تهیه خورش نخود

  1. ابتدا روغن را در تابه‌ای ریخته و روی حرارت متوسط گرم کنید. سپس پیاز و کمی نمک را به آن اضافه کنید و تفت دهید تا پیاز شفاف شود (حدود ۶ دقیقه). بعد سیر و زنجبیل را اضافه کنید و به مدت ۱ دقیقه دیگر تفت دهید.
  2. ادویه گرام ماسالا، زیره سیاه، پودر تخم گشنیز، فلفل پاپریکا و زردچوبه را به آن اضافه کرده و به مدت ۳۰ ثانیه تفت دهید.
  3. نخود (از قبل خیس و پخته شده) و گوجه‌فرنگی را بیفزایید و خوب تفت دهید تا به جوش بیاید (حدود ۱۵ دقیقه). سپس شیر نارگیل را اضافه کرده و بگذارید به جوش بیاید (حدود ۵ دقیقه).
  4. نشاسته ذرت را با ۲ قاشق سوپ‌خوری آب در کاسه‌ای مخلوط کنید، سپس آن را به مخلوط نخود اضافه کنید و به مدت ۵ دقیقه بجوشانید تا سس غلیظ شود.
  5. خورش را همراه با برنج سرو کرده و با گشنیز تزیین کنید.

لذت آشپزی با رضیم :

دستور تهیه خورشت ساک، غذای محلی مازندران

قیساوا | دستور تهیه یک غذای محلی به نام قیساوا

دستور تهیه آب ترشی، غذای محلی چهارمحال و بختیاری

گردآوری شده از مجله ی رضیم

مریم امینی

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا