رسپی

خورش واویشکا | غذای محلی و خوشمزه گیلانی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

طرز تهیه واویشکا، غذای خوشمزه گیلانی‌ها

واویشکا یکی از غذاهای سنتی با طعم عالی است و پیشنهاد می‌کنیم این خورش خوشمزه را امتحان کنید. با رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه واویشکا

  • سیر – 2 حبه
  • پیاز بزرگ – 1 عدد
  • گوشت چرخ‌کرده – 500 گرم
  • رب گوجه‌فرنگی – 2 قاشق غذاخوری
  • گوجه‌فرنگی خردشده – 3 عدد
  • آب – نیم لیوان
  • تخم‌مرغ – 1 عدد
  • زردچوبه – به مقدار لازم
  • فلفل سیاه – به مقدار لازم
  • گرد غوره – به مقدار لازم
  • نمک – به مقدار لازم

طرز تهیه واویشکا

  1. ابتدا سیر را خرد کرده و کمی تفت دهید. سپس پیاز خردشده را اضافه کنید و کمی دیگر تفت دهید.
  2. گوشت چرخ‌کرده، زردچوبه و رب را اضافه کرده و خوب سرخ کنید.
  3. حالا گوجه‌فرنگی‌های خردشده را همراه با نیم لیوان آب، فلفل، گرد غوره و کمی نمک اضافه کنید.
  4. اجازه دهید در تابه با در بسته، حدود سه ربع ساعت بپزد تا آب آن کم شود.
  5. در این مرحله می‌توانید ترشی و نمک غذا را تنظیم کنید.
  6. وقتی آب خورش کم شد، اگر دوست داشتید یک تخم‌مرغ را روی آن بشکنید.
  7. این غذا مانند یک خورش است و معمولاً با برنج سفید سرو می‌شود.

لذت آشپزی با رضیم:

خورش خلال | ۵ نکته طلایی برای تهیه خورش خلال

دستور تهیه خورش قارچ جدید و خوشمزه

خورش ونوشک | دستور اصلی خورش محلی کرمانشاه

جمع‌آوری شده از مجله رضیم

مریم امینی

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا