رسپی

خورش ونوشک | دستور اصلی خورش محلی کرمانشاه (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

دستور تهیه خورشت پسته کوهی (ونوشک)

خورش ونوشک یکی از خورش‌های خوشمزه و سنتی ایرانی است که از کرمانشاه می‌آید. این خورش به دلیل وجود پسته کوهی (ونوشک) طعم و عطری عالی دارد و خواص زیادی برای سلامتی هم دارد. با رضیم همراه باشید.

دستور تهیه خورش ونوشک کرمانشاهی مجلسی

مواد لازم برای تهیه خورش ونوشک

  • گوشت خورشتی ۴۰۰ گرم
  • ونوشک ۲۰۰ گرم
  • گوجه فرنگی بزرگ ۲ عدد
  • پیاز بزرگ ۱ عدد
  • زعفران دم کرده به مقدار کافی
  • روغن مایع به مقدار کافی
  • رب گوجه فرنگی یک قاشق غذاخوری
  • نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به مقدار کافی

دستور تهیه خورش ونوشک

  1. اول، پیاز را به شکل نگینی ریز خرد کنید و یک قابلمه مناسب روی حرارت قرار دهید و کمی روغن مایع به آن اضافه کنید.
  2. اجازه دهید روغن داغ شود، سپس پیاز خرد شده را به آن اضافه کنید و کمی تفت دهید تا نرم شود.
  3. وقتی پیاز شفاف شد، کمی زردچوبه و فلفل سیاه به آن اضافه کنید و تفت دادن را ادامه دهید تا یکدست شود.
  4. در همین حین، گوشت خورشتی را به شکل قیمه‌ای (مثل خورشت قیمه) خرد کرده و به پیاز اضافه کنید.

لذت آشپزی با رضیم :

دستور تهیه خورش هویج تبریزی (یرکوکی خوروشی)

خورش تره – دستور تهیه خورش تره گیلانی

خورش عدس – دستور تهیه خورش عدس با گوشت

دستور تهیه خورش کدو با آلبالو جدید و خوشمزه

گردآوری شده مجله ی رضیم

مریم امینی

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا