رسپی
خورش ونوشک | دستور اصلی خورش محلی کرمانشاه (مرحله به مرحله)

“`html
دستور تهیه خورشت پسته کوهی (ونوشک)
خورش ونوشک یکی از خورشهای خوشمزه و سنتی ایرانی است که از کرمانشاه میآید. این خورش به دلیل وجود پسته کوهی (ونوشک) طعم و عطری عالی دارد و خواص زیادی برای سلامتی هم دارد. با رضیم همراه باشید.
دستور تهیه خورش ونوشک کرمانشاهی مجلسی
مواد لازم برای تهیه خورش ونوشک
- گوشت خورشتی ۴۰۰ گرم
- ونوشک ۲۰۰ گرم
- گوجه فرنگی بزرگ ۲ عدد
- پیاز بزرگ ۱ عدد
- زعفران دم کرده به مقدار کافی
- روغن مایع به مقدار کافی
- رب گوجه فرنگی یک قاشق غذاخوری
- نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به مقدار کافی
دستور تهیه خورش ونوشک
- اول، پیاز را به شکل نگینی ریز خرد کنید و یک قابلمه مناسب روی حرارت قرار دهید و کمی روغن مایع به آن اضافه کنید.
- اجازه دهید روغن داغ شود، سپس پیاز خرد شده را به آن اضافه کنید و کمی تفت دهید تا نرم شود.
- وقتی پیاز شفاف شد، کمی زردچوبه و فلفل سیاه به آن اضافه کنید و تفت دادن را ادامه دهید تا یکدست شود.
- در همین حین، گوشت خورشتی را به شکل قیمهای (مثل خورشت قیمه) خرد کرده و به پیاز اضافه کنید.
لذت آشپزی با رضیم :
دستور تهیه خورش هویج تبریزی (یرکوکی خوروشی)
خورش تره – دستور تهیه خورش تره گیلانی
خورش عدس – دستور تهیه خورش عدس با گوشت
دستور تهیه خورش کدو با آلبالو جدید و خوشمزه
گردآوری شده مجله ی رضیم
مریم امینی