رسپی

خورش کرفس با مرغ (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

خورش کرفس با مرغ

کرفس یکی از سبزیجات خوشمزه است که به خاطر طعمی که دارد، در تهیه خورش‌ها بسیار استفاده می‌شود. خورش کرفس نه تنها میان بزرگسالان محبوب است، بلکه به خاطر رنگ زیبا و عطر خوشش، کودکان هم آن را دوست دارند و برای رشد آنها بسیار مفید است.

در این دستور آشپزی، کمی تغییر ایجاد کرده و خورش کرفس را به همراه مرغ تهیه می‌کنیم. خورش کرفس با مرغ در بسیاری از شهرهای ایران طرفداران زیادی دارد و در هر شهر با ادویه‌ها و چاشنی‌های متفاوت پخته می‌شود. کرفس را می‌توان در سالادها، خورشت‌ها و برنج به صورت پخته یا سرخ شده مصرف کرد.

اما باید بدانید که سرخ کردن کرفس ممکن است خواص آن را کم کند؛ بنابراین بهتر است این سبزی را به صورت بخارپز مصرف کنیم تا خواص مفید آن از بین نرود. ممکن است طعم کرفس به تنهایی برای بعضی‌ها خوشایند نباشد.

در این حالت، با استفاده از این دستور می‌توانید طعم کرفس را با مرغ ترکیب کرده و از خواص آن بهره‌مند شوید. کرفس به راحتی و با هزینه کم در فصل‌های مناسب تهیه می‌شود، و می‌توان آن را منجمد کرده و در زمان‌های دیگر برای خورشت استفاده کرد. از خورشت‌های شبیه به این می‌توان به قرمه سبزی، خورشت آلو اسفناج، خورشت ریواس و خورشت کنگر اشاره کرد.

مواد لازم :

سینه مرغ: ۱ عدد
کرفس خرد شده: ۲۰۰ گرم
پیاز بزرگ خرد شده: ۱ عدد
نعنا و جعفری خرد شده: ۲ پیمانه
محلول زعفران: ۳ قاشق غذاخوری
آب غوره: ۳ قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری
زردچوبه : به میزان لازم
نمک : به میزان لازم
فلفل: به میزان لازم
روغن: به میزان لازم

مراحل پخت :

گام 1: ابتدا پیازها را با مقداری روغن در قابلمه تفت دهید تا طلایی و سرخ شوند.
گام 2: بعد از اینکه پیازها سرخ شدند، زردچوبه را به آنها اضافه کرده و کمی تفت دهید.
گام 3: سپس سینه مرغ خرد شده را به قابلمه اضافه کرده و با پیازها همراه با نمک و فلفل تفت دهید.
گام 4: رب گوجه فرنگی و محلول زعفران را هم به مرغ اضافه کنید.
گام 5: بعد از حدود ۵ تا ۸ دقیقه، ۱.۵ پیمانه آب به قابلمه اضافه کنید و بگذارید روی حرارت ملایم بپزد.
گام 6: در حین پخت مرغ، کرفس‌ها را شسته و خرد کرده و همراه با نعنا و جعفری در تابه به خوبی تفت دهید.

پوستر خورش کرفس با مرغ

گام 7: وقتی که مرغ کاملاً پخته شد، سبزیجات سرخ شده را به همراه آبغوره یا آبلیموی تازه به خورش اضافه کنید.
گام 8: بگذارید خورش حدود نیم ساعت خوب جا بیفتد.
گام 9: سپس خورش را سرو کرده و با برنج میل کنید.

منبع : غذالند

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

خورش کرفس با مرغ (مرحله به مرحله)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا