درست کردن خمیر ماسالا در منزل (مرحله به مرحله)

“`html
درست کردن خمیر ماسالا در منزل
خمیر ماسالا یک چاشنی خوشمزه و خوش عطر است که از ترکیب ادویههای هندی و سبزیجات معطر تهیه میشود. این چاشنی طعم نمکی و ادویهای دارد و خیلی تند نیست.
خمیر ماسالای سبز یک خمیر کاری غنی و سبز است که با فلفل سبز و گشنیز درست میشود. این خمیر در هند از نسلهای قبل به همان روش سنتی با استفاده از ادویههای مختلف، روغن و آب تهیه میشود.
این چاشنی به شکل خمیری غلیظ و آبدار است که برای طعمدار کردن انواع گوشت، به ویژه غذاهای دریایی مانند ماهی، میگو، اسکویید، هشتپا و لابستر بسیار مناسب است.
برای بهترین نتیجه، بهتر است گوشتها تمیز و بدون ضایعات باشند. بعد از شستن، حتماً با یک دستمال خشک کنید.
برای اینکه طعم خمیر به خوبی به گوشت نفوذ کند، خمیر را روی گوشت بمالید و به مدت نیم تا یک ساعت در یخچال بگذارید.
ترکیب اصلی به شکل زیر است :
2 فنجان برگ گشنیز
1 فنجان نعناع (پودینا)
1 قاشق چایخوری دانه زیره
4 عدد فلفل قرمز سبز یا هالوپینو (با توجه به سلیقه تنظیم کنید)
2 حبه سیر (اختیاری)
1 قاشق زنجبیل
ادویهجات مخصوص به مقدار لازم
1 قاشق غذاخوری آب لیمو
نمک به مقدار لازم
دستور تهیه :
معمولاً ترکیبی از سیر، زنجبیل و ادویهها با پوره گوجه فرنگی سرخ میشود. این سادهترین شکل خمیر کاری است. میتوانید سایر مواد مانند پودر پیاز، فلفل قرمز خیسخورده، نمک سیاه و تمر هندی را هم اضافه کنید.