درمان سرفه شدید و آنفولانزا با به دانه ، معجزه آسا و فوری (2 نکته مهم)

یکی از مهمترین چیزهایی که میتواند به سرفه خشک کمک کند، دانههای به است. این دانهها خواص زیادی برای سرفه دارند. اگر شما نیز سرفه خشک یا خلطدار دارید و احساس میکنید که نمیتوانید به راحتی نفس بکشید، بهترین گزینه برای شما دمنوش دانههای به است. این دمنوش به تسکین سرفه خشک کمک کرده و مجاری تنفسی را نرم میکند.
طرز تهیه دمنوش دانههای به برای سرفه و گلو درد
دانههای به برای درمان سرفه و خلط در گلو توصیه میشود و به عنوان یک درمان محبوب در زمان سرماخوردگی شناخته میشود.
استفاده از دانههای به و دمنوش آن برای غلبه بر مشکلات ناشی از گلو درد بسیار موثر است. سرماخوردگی و آنفولانزا از بیماریهای شایعی هستند که در پاییز و زمستان رخ میدهند و علائمی همچون آبریزش بینی، گلو درد و سرفه به همراه دارند.
برای درمان سرماخوردگی و نشانههای آن، داروهای زیادی وجود دارد، اما بسیاری از افراد ترجیح میدهند از درمانهای گیاهی استفاده کنند. دمنوش دانههای به یکی از بهترین گزینهها برای بهبود علائم سرماخوردگی است و در اینجا طرز تهیه آن را توضیح میدهیم.
علت سرفه های طولانی و خلطی چه میتواند باشد؟
برای تهیه دمنوش دانههای به، به روش زیر عمل کنید:
- مقداری آب را به جوش بیاورید.
- دانههای خشک به را در قوری قرار دهید.
- آب جوش را روی دانهها بریزید.
- درب قوری را بگذارید و آن را روی حرارت غیرمستقیم قرار دهید.
- اجازه دهید دمنوش دانههای به به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه روی حرارت غیر مستقیم بماند تا خوب دم بکشد.
دمنوش دانههای به خواص زیادی دارد که عبارتند از:
دانههای به دارای لعاب زیادی بوده و برای رفع سرفه خشک و گرفتگی صدا بسیار مفید هستند.
این دانهها دارای خواص قوی ضد باکتریایی نیز میباشند و برای درمان بوی بد دهان و زخمهای دهان کاربرد دارند.
این دانهها به رفع التهاب غشاهای مخاطی و گلو درد نیز کمک میکنند.
علاوه بر اینها، دانههای میوههای به خاصیت ضدباکتریایی دارند و میتوانند عفونت ناشی از سرماخوردگی را درمان کنند.
نوشیدن یک فنجان دمنوش دانههای به قبل از خواب کمک میکند تا التهاب ریه و تارهای صوتی به سرعت بهبود یابد.
دانههای به سیستم ایمنی بدن را نیز تقویت میکنند.
ژل به دست آمده از این دانهها برای درمان سوختگیهای سطحی پوست، آفتاب سوختگی و سوختگی ناشی از تعریق مفید است.
در طب سنتی، دانههای به برای درمان بواسیر تجویز میشوند.
عوارض مصرف دانههای به
مصرف دمنوش دانههای به عوارض زیادی ندارد اما جویدن دانههای به ممکن است مضر باشد و خطر مسمومیت ایجاد کند. بنابراین از له کردن یا جویدن این دانهها خودداری کنید و به جای آن، آنها را با مقداری آب دم کنید تا سیانوریک این دانهها از بین برود.
دانههای به برای سرفه نوزاد و زنان باردار
دانههای به حاوی مادهای سمی به نام سیانوریک هستند و مصرف آن برای خانمهای باردار و نوزادان میتواند خطر مسمومیت را به همراه داشته باشد. البته اگر دانهها جویده نشوند، احتمال آزاد شدن این سم در بدن کم است ولی احتیاط همچنان لازم است.
منبع : ایسکا نیوز