دریم کیک، کیک شکلاتی هیجان انگیز و مدرن (مرحله به مرحله)

“`html
دریم کیک، کیک شکلاتی هیجان انگیز و مدرن
دریم کیک یک نوع کیک شکلاتی بسیار خوشمزه و جدید است که این روزها محبوبیت زیادی پیدا کرده و شما میتوانید آن را به سادگی در منزل بپزید.
مواد لازم برای پخت کیک شکلاتی:
- آرد سفید شیرینی: ۹۰ گرم
- شکر: ۱۵۰ گرم
- پودر کاکائو: ۳۵ گرم
- تخم مرغ: ۱ عدد
- شیر: ۷۵ گرم
- روغن مایع: ۲۵ گرم
- وانیل: یک چهارم قاشق چایخوری
- قهوه فوری: نصف قاشق چایخوری
- آب ولرم: ۷۵ گرم
- نمک: یک پنس
- بکینگ پودر: ۲ گرم
مواد لازم برای تهیه کاسترد شکلاتی
- شیر: ۲۵۰ گرم
- زرده تخم مرغ: ۲ عدد
- شکر: ۷۰ گرم
- نشاسته ذرت: ۲۲ گرم
- شکلات تلخ: ۵۰ گرم
- نمک: یک پنس
- وانیل: یک هشتم قاشق چایخوری
مواد لازم برای تهیه گاناش شکلاتی
- خامه صبحانه: ۱۰۰ گرم
- شکلات تختهای: ۱۰۰ گرم
- برای لایه رویی کیک
- شکلات ذوب شده: به مقدار لازم
- پودر کاکائو: به مقدار لازم
دستور تهیه دریم کیک:
برای تهیه این دریم کیک خوشمزه، ابتدا کیک شکلاتی را درست کنید.
آرد، بکینگ پودر، وانیل، نمک، شکر و پودر کاکائو را در یک کاسه بزرگ بریزید و خوب مخلوط کنید. سپس تخم مرغ را اضافه کرده و همه مواد را با همزن دستی هم بزنید تا یکدست شود.
بعد، روغن و شیر را اضافه کنید و از یک سمت هم بزنید. در پایان، پودر قهوه را با آب ولرم مخلوط کنید و به مایه کیک اضافه کنید و کمی هم بزنید تا همه چیز مخلوط شود.
یک قالب گرد ۲۰ سانتیمتری را با کاغذ روغنی بپوشانید و مایه کیک را در قالب بریزید. سپس آن را به مدت ۳۰ دقیقه در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار دهید تا بپزد. بعد از اینکه کیک خنک شد، اجازه دهید کاملاً سرد شود و سپس آن را از قالب خارج کنید.
یک ظرف گرد که اندازه کیک باشد را انتخاب کرده و کیک را در آن قرار دهید. کمی شیر یا شیر کاکائو را روی کیک بریزید تا کیک نرم شود.
حالا مرحله دوم را شروع کنید. برای تهیه کاسترد شکلاتی، شیر را در یک قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا گرم شود.
زردههای تخممرغ، شکر، نشاسته ذرت، وانیل و نمک را در یک کاسه بریزید و با همزن خوب هم بزنید تا مخلوط شوند.
زمانی که شیر داغ شد، کمکم شیر را به مخلوط زردهها اضافه کنید و بلافاصله هم بزنید تا خوب مخلوط شود. سپس مخلوط را روی حرارت کم قرار دهید و مدام هم بزنید تا غلیظ شود و بعد اجاق را خاموش کنید. در آخر، شکلات تلخ را به مخلوط اضافه کرده و هم بزنید تا حل شود. حالا کاسترد را روی کیک شکلاتی بریزید و با قاشق یا کاردک سطح آن را صاف کنید و ظرف کیک را در یخچال قرار دهید تا سرد شود.
برای تهیه لایه سوم، خامه صبحانه را که به دمای اتاق رسیده در یک کاسه بریزید و شکلات ذوب شده را به آن اضافه کنید و خوب مخلوط نمایید تا یکدست شود. حالا گاناش آماده را روی لایه کاسترد بریزید و سطح آن را صاف کنید.
در پایان، شکلات ذوب شده را روی لایه بالایی بریزید و با پشت قاشق سطح آن را صاف کنید و مقداری پودر کاکائو را برای تزئین روی کیک الک کنید.
کیک دریم را به مدت ۲ تا ۳ ساعت در یخچال بگذارید تا خوب سرد شود و فرم بگیرد.
بعد از این مدت، دریم کیک خوشمزه شما آماده سرو است. نوش جان!
نکات مهم برای تهیه کیک در منزل
یک نکته مهم در تهیه کیک این است که در فر را حداقل تا ۳۰ دقیقه باز نکنید. اگر این کار را انجام دهید، کیک شما به خوبی پف نمیکند و نتیجه خوبی نخواهید گرفت.
همچنین بهتر است از مواد اولیه با کیفیت استفاده کنید. اگر کیفیت مواد پایین باشد، ممکن است کیک شما خوشمزه نشود. به طور مثال، ممکن است همه مراحل را به درستی انجام دهید، اما کیک شما سفت شود که این موضوع به خاطر استفاده از آرد نامناسب است.
منبع : فرارو