در روز جهانی نودل، نودل کرهای اصیل گوچوجانگ درست کنید

“`html
۶ اکتبر روز جهانی نودل است و همانطور که میدانید نودلها از کره آمدند. نودلهای کرهای به خاطر تندی و طعم خاصشان معروف هستند و یکی از نودلهای محبوب آنها نودل گوچوجانگ است که با مرغ درست میشود. گوچوجانگ نوعی سس فلفل است که با ادویههای خاصی تهیه میشود. در این مقاله از مجله اینترنتی رضیم میخواهیم شما را با طرز تهیه نودل تند و اصیل کرهای با سس گوچوجانگ آشنا کنیم. این غذا با مواد تازه و ادویههای ویژه، تجربهای نو از غذاهای آسیایی را برای شما رقم خواهد زد.
مواد لازم برای تهیه سس گوچوجانگ
سس سویا | ۳ قاشق غذاخوری |
سس گوچوجانگ | ۲-۳ قاشق غذاخوری |
رب گوجهفرنگی | ۲ قاشق غذاخوری |
کره بادام زمینی | ۲ قاشق غذاخوری |
آب | ۲ قاشق غذاخوری |
شکر قهوهای | ۱-۲ قاشق غذاخوری |
روغن کنجد | ۱ قاشق غذاخوری |
سیر | ۱ حبه |
آب یا عصاره | ۱-۲ فنجان (برای رقیق کردن سس) |
مواد لازم برای نودل
فیله مرغ | ۴۵۰ گرم |
نمک | ۱/۲ قاشق چایخوری |
فلفل سیاه | به مقدار دلخواه |
نودل رامن(بدون ادویه) | ۲ بسته |
اسفناج تازه | ۱-۲ فنجان |
پیازچه، گشنیز یا ریحان | ۱/۴ فنجان |
نمک | به میزان لازم |
روغن فلفل | ۱ قاشق غذاخوری |
کنجد | ۱ قاشق غذاخوری |
رسپی نودل تند با سس گوچوجانگ و مرغ
مدت زمانی که برای آمادهسازی مواد و درست کردن این نودل نیاز دارید ۲۰-۲۵ دقیقه است.
مقدار موادی که در این دستور وجود دارد برای ۲-۳ نفر کافیست. شما میتوانید با استفاده از ضرب و تقسیم ساده، این مقدار را افزایش داده و نودل بیشتری بپزید. میزان سختی تهیه این نودل متوسط است.
مرحله اول: تهیه سس گوچوجانگ
در یک کاسه کوچک، تمامی مواد سس (به جز آب یا عصاره اضافی) را با هم مخلوط کنید. خوب هم بزنید تا مواد کاملاً ترکیب شوند.
روش آسانتری هم برای درست کردن سس گوچوجانگ وجود دارد. کافیست تمام مواد سس را در یک شیشه بریزید و آن را تکان دهید تا سستان صاف و کمی غلیظ شود.
بیشتر بخوانید: رسپی پیتزای تابهای خوشمزه
مرحله دوم: آمادهسازی و پختن مرغ
فیلههای مرغ را بشویید و در آبکش بگذارید تا آب اضافی آن گرفته شود. سپس با چاقو، فیلهها را به تکههای هماندازه و دلخواه برش بزنید. با نمک و فلفل سیاه، آنها را مزهدار کنید. یک تابه بزرگ را روی حرارت متوسط به بالا قرار دهید و مقداری روغن در آن بریزید. تکههای مرغ مزهدار شده را در تابه بریزید و به هم بزنید تا تغییر رنگ دهند و بپزند.
میتوانید گوشت مرغ را با گوشت گوسفند هم جایگزین کنید.
مرحله سوم: آماده کردن نودلها
نودلهای رامن یا هر نوع نودل دیگری که بدون ادویه خریداری کردهاید را طبق دستورالعملی که روی بسته نوشته شده آماده کنید تا نرم شوند. سپس نودلها را آبکشی کنید و کنار بگذارید.
مرحله چهارم: ترکیب نودل، مرغ و سس
وقتی مرغ پخته شد، مقداری اسفناج، نودلهای پخته شده و سس را به تابه اضافه کنید. همه مواد را با هم مخلوط کنید و روی حرارت متوسط به بالا قرار دهید تا اسفناج نرم شود. اگر لازم بود، مقداری آب یا عصاره اضافه کنید تا سس به غلظت دلخواهتان برسد.
بیشتر بخوانید: رسپی چیپس بادی که بچهها عاشقش میشوند
مرحله پنجم: تزیین و سرو نودل
نودلهای خوشمزه شما به این سادگی و در چند مرحله آماده سرو است. نودلها را در ظرفی بریزید و با پیازچه، روغن فلفل و دانههای کنجد تزیین کنید.
میزان تندی غذا بستگی به نوع سس گوچوجانگی دارد که استفاده میکنید. اگر میخواهید غذا کمتر تند باشد، مقدار سس گوچوجانگ را کم کنید و بعد از سرو، روغن فلفل یا سس گوچوجانگ بیشتری اضافه کنید.
اگر نودلها بعد از مدتی چسبناک شدند، کمی آب به آنها اضافه کنید تا دوباره نرم و خوشمزه شوند.
امیدواریم که این دستورالعمل مورد پسند شما قرار گیرد. نودل یکی از غذاهای خوشمزه و آسان است که طرفداران زیادی در سراسر جهان دارد. نودلهای کرهای معمولاً تند و همراه با سس زیاد سرو میشوند. این نودل خوشمزه را به همه طرفداران آن در سراسر دنیا تقدیم میکنیم.
منبع: https://pinchofyum.com