رسپی

دستورالعمل دستور تهیه کوفته سوئدی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

طرز تهیه کوفته سوئدی خوشمزه

به گزارش رضیم: برای درست کردن کوفته سوئدی به محبت نیاز است. به همین خاطر، عبارت «کوفته‌های مامان» در سوئد رایج است. دستور تهیه این غذا تنوع زیادی دارد. برای مثال، بعضی‌ها پیاز را ریز می‌کنند و با گوشت مخلوط می‌کنند، در حالی که برخی دیگر ترجیح می‌دهند پیاز را جدا خرد کرده و سرخ کنند. در بخش‌های جنوبی سوئد، مردم تمایل دارند کوفته را با چربی بیشتری درست کنند، اما هرچه به شمال برسید، چربی کمتری در کوفته خواهید دید. کوفته‌های سوئدی، بر خلاف کوفته تبریزی، کوچکتر هستند و معمولاً با پوره سیب‌زمینی سرو می‌شوند. در ادامه دستور تهیه یک کوفته سوئدی بسیار خوشمزه و دلچسب را برای شما آورده‌ایم.

مواد لازم برای کوفته سوئدی

  • گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم
  • شیر یک فنجان
  • آرد سوخاری سه چهارم فنجان
  • تخم مرغ یک عدد
  • پیاز یک عدد
  • نمک و فلفل به مقدار لازم
  • کره به مقدار لازم

طرز تهیه کوفته سوئدی

مرحله اول

اولین کار این است که پیاز را ریز خرد کرده و با کمی کره در ماهیتابه سرخ کنید تا طلایی شود.

مرحله دوم

سپس آرد سوخاری را با شیر در یک کاسه مخلوط کنید.

مرحله سوم

حالا گوشت چرخ کرده، پیاز سرخ شده، ترکیب شیر و آرد سوخاری، ادویه‌جات و تخم‌مرغ را در یک دستگاه مخلوط کن بریزید و خوب هم بزنید تا مخلوط یکدستی حاصل شود.

مرحله چهارم

برای تست اینکه آیا کوفته آماده سرخ کردن است یا نه، یک توپ کوچک از آن را در روغن داغ بیندازید.

مرحله پنجم

یک تکه کره نسبتاً بزرگ در ماهیتابه ذوب کنید و سپس کوفته‌ها را داخل ماهیتابه بگذارید و اجازه دهید دور آنها خوب قهوه‌ای شود.

مرحله ششم

دستورالعمل دستور تهیه کوفته سوئدی (مرحله به مرحله)

کوفته‌های خوشمزه را حتماً با پوره سیب‌زمینی و گوجه‌فرنگی آب‌پز سرو کنید.

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا