دستور تهیه آبگوشت باقلا غذای ایرانی محلی و خوشمزه (مرحله به مرحله)

“`html
دستور تهیه آبگوشت باقلا غذایی ایرانی و خوشمزه
مواد لازم برای ۴ نفر
گوشت آبگوشتی ۳۰۰ گرم
لپه باقلا ۲ لیوان
پیاز ۲ عدد
سیر ۲ حبه
گوجه فرنگی ۴ عدد
لیمو عمانی ۴ عدد
دارچین، زردچوبه و ادویه کاری به مقدار کافی
نمک، فلفل سیاه و روغن به مقدار کافی
دستور تهیه آبگوشت باقلا در خانه
مرحله اول
برای درست کردن آبگوشت باقلای خوشمزه، از شب قبل لپه باقلا را در آب بخیسانید. سپس پیازها را پوست کنده و به قطعات کوچک خرد کنید.
مرحله دوم
یک قابلمه را روی حرارت قرار دهید و کمی روغن و پیازهای خرد شده را به آن اضافه کنید. پیازها را کمی تفت دهید تا نرم و شفاف شوند. بعد کمی زردچوبه به آن اضافه کنید و به تفت دادن ادامه دهید.
مرحله سوم
سیرها را رنده کرده و یک دقیقه دیگر تفت دهید. سپس گوجهفرنگیها را پوست کرده و به قطعات کوچک خرد کنید. گوجهفرنگیهای خرد شده و گوشت را به قابلمه اضافه کنید.
مرحله چهارم
اجازه دهید که مواد چند دقیقه با هم تفت بخورند. سپس کمی دارچین، زردچوبه، ادویه کاری و فلفل سیاه اضافه کرده و چند دقیقه دیگر تفت دهید تا عطر ادویهها بلند شود. حالا ۶ لیوان آب جوش به قابلمه اضافه کنید.
مرحله پنجم
در قابلمه را بگذارید و بگذارید گوشت به مدت ۴۵ دقیقه با حرارت کم بپزد. در همین حین لیموعمانیها را با چنگال سوراخ کرده و در یک لیوان آب داغ قرار دهید تا تلخی آنها گرفته شود.
مرحله ششم
بعد از نیمپز شدن گوشت، لپه باقلا را آبکش کرده و به قابلمه اضافه کنید. لیمو عمانیها را آبکشی کرده و به همراه مقداری نمک به قابلمه اضافه کنید. بگذارید گوشت و باقلا کاملاً پخته شوند.
مرحله هفتم
بعد از یک ساعت آبگوشت آماده است. اگر آب داخل قابلمه زیاد بود، حرارت را بیشتر کنید تا سریعتر تبخیر شود. در نهایت آبگوشت را در ظرف دلخواه سرو کنید و با نان سنگک نوش جان کنید.
منبع : رضیم