رسپی

دستور تهیه آبگوشت سیر و سیب زمینی ساده (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آبگوشت سیر می‌تواند به تقویت سیستم ایمنی کمک کند، به ویژه در فصل زمستان و از ابتلا به سرماخوردگی جلوگیری کند. اگر دوست دارید آبگوشت شما طعمی غنی‌تر و خوشمزه‌تر داشته باشد، حتماً از گوشت با استخوان و چربی استفاده کنید. استفاده از استخوان باعث می‌شود آبگوشت غلیظ‌تر و مقوی‌تر شود.

سیر سرشار از ویتامین‌های ب و ث است و هم به صورت خام و هم پخته در غذاها استفاده می‌شود. در طب و داروسازی هم کاربردهای زیادی دارد. سیر ضدعفونی‌کننده دستگاه تنفس و گوارش است و در درمان بیماری‌های ریوی و عفونت‌های پوستی مؤثر است. همچنین باعث افزایش اشتها و کاهش فشارخون می‌شود.

مواد لازم برای تهیه آبگوشت سیر

  • گوشت دنده یا گوشت با استخوان: 750 گرم
  • سیر: 5 حبه – 5 بوته
  • نخود: نصف پیمانه
  • لوبیا: نصف پیمانه
  • گندم پوست کنده: نصف پیمانه
  • برنج: نصف پیمانه
  • زردچوبه: 2 قاشق چای‌خوری
  • نمک و فلفل: به مقدار لازم
  • سیب‌زمینی: 1 عدد درشت
  • رب گوجه‌فرنگی: 3 قاشق غذاخوری

دستور تهیه آبگوشت سیر

نخود، لوبیا و گندم را از شب قبل جداگانه در آب بخیسانید و سپس آب آن‌ها را دور بریزید. گوشت را تکه تکه کنید و به همراه نخود، لوبیا و گندم در قابلمه بریزید و آب اضافه کنید. اجازه دهید به مدت 1.5 ساعت با حرارت ملایم بپزد. بعد از این مدت در قابلمه را بردارید و نصف پیمانه برنج را اضافه کرده و به پخت ادامه دهید.

5 حبه سیر را ریز کنید و با کمی روغن در تابه تفت دهید تا نرم شود. در دستور اصلی مقدار سیر 5 بوته است، اگر نمی‌توانید این مقدار سیر را تحمل کنید، می‌توانید کمتر استفاده کنید.

3 قاشق غذاخوری رب گوجه‌فرنگی اضافه کنید و خوب هم بزنید. دو قاشق زردچوبه، نمک و فلفل را هم اضافه کنید و بعد این مخلوط را به قابلمه اضافه کنید. یک عدد سیب‌زمینی درشت را پوست کنده و به صورت نگینی خرد کرده و به قابلمه بیفزایید. اجازه دهید تمام مواد خوب بپزند و آبگوشت جا بیفتد.

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا