رسپی

دستور تهیه آبگوشت کشک | غذای محلی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

طرز تهیه آبگوشت کشک

آبگوشت کشک یکی از غذاهای محلی معروف ماست که در اینجا طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده‌ایم. با رضیم همراه باشید.

طرز تهیه آسان و خوشمزه آبگوشت کشک

مواد لازم برای تهیه آبگوشت کشک:

  • گوشت گوسفند: ۵۰۰ گرم
  • نخود: نصف لیوان
  • پیاز بزرگ: ۲ عدد
  • سیب‌زمینی متوسط: ۳ عدد
  • کشک ساییده: ۲۵۰ گرم
  • آب: ۱.۵ لیتر
  • نعنا داغ: به مقدار لازم
  • زردچوبه: به مقدار لازم
  • گل زرد: برای تزیین
  • نمک و فلفل: به مقدار لازم

نحوه تهیه آبگوشت کشک در منزل

  1. گوشت را با نخود، پیاز، زردچوبه و نمک و فلفل در آب می‌پزیم.
  2. سیب‌زمینی‌ها را به خورشت اضافه کرده و نیم ساعت دیگر می‌پزیم.
  3. در یک تابه روغن را گرم کرده و نعنا را در آن سرخ می‌کنیم (مقداری از نعنا داغ را برای تزیین کنار بگذارید).
  4. کشک را که قبلاً آب کرده‌ایم در ظرف نعنا داغ می‌ریزیم.
  5. زمانی که کشک یک جوش زد، آن را از روی حرارت برداشته و به خورشت اضافه می‌کنیم. سپس با بقیه نعنا داغ و گل زرد تزیین می‌کنیم.
  6. برای تهیه کوبیده، می‌توانید گوشت را همراه سیب‌زمینی کوبیده یا آن‌ها را جداگانه سرو کنید.

از آشپزی با رضیم لذت ببرید:

طرز تهیه آبگوشت خوشمزه به روش سنتی و سالم

آبگوشت مجلسی + طرز تهیه آبگوشت سنتی برای ۵ نفر

جمع‌آوری شده از مجله رضیم

مریم امینی

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا