رسپی
دستور تهیه آب ترشی غذای محلی چهارمحال و بختیاری (مرحله به مرحله)

“`html
غذای محلی آب ترشی
وقتی به چهارمحال و بختیاری سفر میکنید، حتماً باید از طبیعت و جاذبههای تاریخی این استان دیدن کنید و طعم لذیذ غذاهای محلی را امتحان کنید. با رضیم همراه باشید.
آب ترشی: طعم خاص غذاهای محلی چهارمحال و بختیاری
مواد لازم برای تهیه آب ترشی
- یک عدد پیاز
- ۲۵۰ گرم ترشی انار دنگ
- روغن به مقدار لازم
- ۱۰۰ گرم آرد
- ۲۰۰ گرم قارچ
- ۱۰۰ گرم آلوچه، آلو و برگ زردآلو
- نمک، فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
دستور تهیه آب ترشی
- ابتدا پیازها را تفت دهید و روغن را به آن اضافه کنید، سپس آرد را بیفزایید.
- وقتی آرد سرخ شد، مقداری آب به آن اضافه کنید. وقتی که جوش آمد، قارچ را اضافه کنید و سپس ترهها را سرخ کنید و در غذا بریزید.
- بعد از آن، تفالهها را به غذا اضافه کنید، ترشی را جداگانه بپزید و فقط آب آن را به غذا اضافه کنید.
- سپس نمک و ادویهها را اضافه کنید. معمولاً این غذا را با تلیت (تکههای نان خشک) سرو میکنند.
لذت آشپزی با رضیم :
۵ غذای محلی اصفهان، خوشمزه و دلچسب در روزهای سرد زمستان
دستور تهیه خورشت ساک، غذای محلی مازندران
گردآوری شده از مجله رضیم
مریم امینی