رسپی

دستور تهیه آب ترشی غذای محلی چهارمحال و بختیاری (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html






غذای محلی آب ترشی

وقتی به چهارمحال و بختیاری سفر می‌کنید، حتماً باید از طبیعت و جاذبه‌های تاریخی این استان دیدن کنید و طعم لذیذ غذاهای محلی را امتحان کنید. با رضیم همراه باشید.

آب ترشی: طعم خاص غذاهای محلی چهارمحال و بختیاری

مواد لازم برای تهیه آب ترشی

  • یک عدد پیاز
  • ۲۵۰ گرم ترشی انار دنگ
  • روغن به مقدار لازم
  • ۱۰۰ گرم آرد
  • ۲۰۰ گرم قارچ
  • ۱۰۰ گرم آلوچه، آلو و برگ زردآلو
  • نمک، فلفل و زردچوبه به مقدار لازم

دستور تهیه آب ترشی

  1. ابتدا پیازها را تفت دهید و روغن را به آن اضافه کنید، سپس آرد را بیفزایید.
  2. وقتی آرد سرخ شد، مقداری آب به آن اضافه کنید. وقتی که جوش آمد، قارچ را اضافه کنید و سپس تره‌ها را سرخ کنید و در غذا بریزید.
  3. بعد از آن، تفاله‌ها را به غذا اضافه کنید، ترشی را جداگانه بپزید و فقط آب آن را به غذا اضافه کنید.
  4. سپس نمک و ادویه‌ها را اضافه کنید. معمولاً این غذا را با تلیت (تکه‌های نان خشک) سرو می‌کنند.

لذت آشپزی با رضیم :

۵ غذای محلی اصفهان، خوشمزه و دلچسب در روزهای سرد زمستان

دستور تهیه خورشت ساک، غذای محلی مازندران

گردآوری شده از مجله رضیم

مریم امینی

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا