دستور تهیه آسان و سریع نان پیشی (مرحله به مرحله)

“`html
دستور تهیه آسان و سریع نان پیشی
نان پیشی یکی از نانهای معروف ترکیه است که خیلی راحت درست میشود. این نان در روغن سرخ میشود و نیازی به فر ندارد. میتوانید نان پیشی را در صبحانه یا عصرانه سرو کنید. همچنین میتوانید روی آن سس شکلاتی بریزید یا داخلش را با پنیر پر کنید. هر طوری که بخورید، خوشمزه است.
مواد لازم : | میزان مورد نیاز : |
---|---|
آرد | ۳ لیوان معادل ۶۰۰ میلیلیتر |
ماست | ۱ لیوان معادل ۲۰۰ میلیلیتر |
تخم مرغ | ۱ عدد |
روغن مایع | ۱ قاشق غذاخوری |
نمک | نصف قاشق چایخوری |
بکینگ پودر | ۱ بسته |
روغن مایع سرخکردنی | به میزان لازم |
دستور تهیه نان پیشی آسان ترکیه
در یک کاسه، یک لیوان ماست، یک قاشق غذاخوری روغن مایع، یک عدد تخممرغ و مقداری نمک بریزید و با چنگال هم بزنید.
سپس سه لیوان آرد را به آرامی اضافه کنید و خوب ورز دهید. در آخر، بکینگ پودر را نیز اضافه کرده و دوباره ورز دهید.
خمیر نباید خیلی سفت باشد. سپس روی خمیر را با حوله بپوشانید و به مدت ده دقیقه صبر کنید.
در یک قابلمه مقدار زیادی روغن ریخته و روی حرارت قرار دهید. وقتی روغن داغ شد، دستتان را چرب کرده و مقداری از خمیر را برداشته و در دست گرد کنید یا وسط آن را سوراخ کنید و به شکل دلخواه درآورید.
سپس در روغن گرم سرخ کنید. وقتی یک طرف سرخ شد، طرف دیگر را با کمک یک چنگال برگردانید تا سرخ شود. بعد از سرخ شدن، نانها را در یک ظرف مناسب بگذارید و سرو کنید. این مقدار برای چهار تا شش نفر کافی است.
درست کردن نان خانگی یک گزینه عالی است. بهتر است این نان خوشمزه خانگی را که درست کردن آن آسان است، تهیه کنید و از دردسر درست کردن آن خبری نخواهد بود.
منبع : روزنه آنلاین