رسپی

دستور تهیه آش آبادان سنتی و اصیل به روشی ساده (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

دستور تهیه آش آبادان

آش آبادانی از میان آش‌های خوشمزه و مقوی ایرانی است که بیشتر برای صبحانه استفاده می‌شود؛ برخلاف گزینه‌هایی مثل آش رشته یا آش جو. این آش معمولاً با ادویه‌های تند تهیه می‌شود.

آش جنوبی آبادانی به خاطر داشتن گوشت گوسفند، برنج، سبزیجات و حبوبات بسیار خوشمزه و مغذی است. این آش به دلیل غلظت و کشداری‌اش شبیه آش شله قلمکار است.

با مواد لازم در این دستور می‌توانید برای شش نفر آش آبادانی درست کنید. اگر می‌خواهید مقدار کمتری یا بیشتری درست کنید، می‌توانید مواد را بر اساس نیاز خود تغییر دهید.

مواد لازم برای تهیه آش آبادانی:

  • پیاز ۱ عدد
  • تره ۵۰۰ گرم
  • برنج ۲ پیمانه
  • عدس ۱ پیمانه
  • نخود نصف پیمانه
  • لوبیا سفید نصف پیمانه
  • گوشت بدون استخوان ۲۵۰ گرم
  • نمک، فلفل قرمز و زردچوبه به میزان لازم

دستور تهیه آش آبادانی:

برای درست کردن آش آبادانی، اول از همه نخود و لوبیا را در کاسه‌ای می‌ریزیم و به آن‌ها آب اضافه می‌کنیم. بگذارید این‌ها حدود ۵ تا ۶ ساعت خیس بخورند. اگر در این مدت دو یا سه بار آب آن‌ها را عوض کنید، نفخ آن‌ها کم می‌شود.

عدس را هم ۳۰ دقیقه قبل از شروع پخت در آب بخیسانید. برای تهیه آش، پیاز را پوست کنده و رنده می‌کنیم. آن را در قابلمه‌ای می‌ریزیم و روی حرارت ملایم قرار می‌دهیم تا آب آن تبخیر شود. سپس مقداری روغن اضافه می‌کنیم و گوشت را هم اضافه می‌نماییم و تفت می‌دهیم تا رنگ آن تغییر کند. حالا زردچوبه را به مقدار دلخواه اضافه می‌کنیم و حدود ۶ تا ۷ لیوان آب سرد روی گوشت می‌ریزیم.

افزودن آب بیشتر مانعی ندارد؛ چون آب آش سریع تبخیر می‌شود. درب قابلمه را می‌گذاریم و می‌گذاریم گوشت به مدت یک ساعت با حرارت ملایم پخته شود. سپس آب نخود و لوبیا را خالی کرده و آن‌ها را آبکشی می‌کنیم و به گوشت اضافه می‌کنیم. دوباره درب قابلمه را می‌گذاریم و بگذارید به مدت ۱ تا ۱:۳۰ ساعت دیگر حبوبات کاملاً پخته شوند و گوشت هم نرم شود.

بعد از پخت کامل حبوبات و گوشت، آب عدس را خالی کرده و آن را هم آبکشی می‌کنیم. برنج را هم تمیز می‌شوییم و آب آن را خالی می‌کنیم. در این مرحله عدس را با بقیه مواد اضافه می‌کنیم و کمی فلفل قرمز هم اضافه می‌کنیم (مردم جنوب معمولاً فلفل بیشتری می‌ریزند، اما شما به سلیقه خود فلفل اضافه کنید).

دیگر درب قابلمه را نمی‌گذاریم و هر چند دقیقه یک بار آش را هم می‌زنیم تا مواد پخته شده و آش خوب جا بیفتد. در انتها، گوشت کاملاً پخته می‌شود و در آش مانند حلیم ریش ریش می‌شود.

بعد از این زمان، آش را در کاسه‌ای می‌ریزیم و روی آن را با کشک، کمی گوشت و نعناع داغ تزئین می‌کنیم. نوش جان!

ترکیبات آش آبادانی/دستور تهیه آش آبادانی خوشمزه

نکاتی برای پخت آش آبادان

این آش در آبادان معمولاً بسیار تند سرو می‌شود.

آش باید به قدری بپزد که گوشت آن کاملاً ریش ریش شود.

دستور تهیه آش آبادان سنتی و اصیل به روشی ساده (مرحله به مرحله)

یادتان باشد که آش را چند دقیقه یک بار هم بزنید تا ته نگیرد.

سبزی آش کشک : دستور تهیه آش کشک خوشمزه و ساده

دستور تهیه پخت آش دندونی خوشمزه و مقوی + تزیین آش دندونی

دستور تهیه پخت انواع آش ماش بهترین داروی سرماخوردگی

سبزیِ آش دوغ : دستور تهیه انواع آش دوغ شهرهای مختلف ایران

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا