دستور تهیه آش دنگو (مرحله به مرحله)

“`html
طرز تهیه آش دنگو
این آش مخصوص یک شهر خاص نیست و در هر شهری به روشهای مختلف و با مواد دلخواه تهیه میشود. در اینجا طرز تهیه این آش به سبک فرهنگ زیبا و غنی مردم چهارمحال و بختیاری را به شما خواهیم گفت.
مواد لازم :
عدس: ۱ پیمانه
لوبیا چشم بلبلی: ¼ پیمانه
ماش: ¼ پیمانه
نخود: ¼ پیمانه
گندم: ½ پیمانه
پیاز بزرگ: ۱ عدد
نمک: به مقدار لازم
فلفل: به مقدار لازم
زردچوبه: به مقدار لازم
مراحل پخت :
گام ۱: پیاز را به همراه کمی روغن و مقداری زردچوبه و ادویه در تابه تفت میدهیم.
گام ۲: سپس آب لازم را به حبوبات (نخود، ماش و لوبیا که قبلاً خیس کردهایم) و پیاز داغ اضافه میکنیم و اجازه میدهیم این مواد با هم بپزند.
گام ۳: بعد از کمی پختن، عدس را به مخلوط اضافه میکنیم تا بپزد.
گام ۴: در نهایت، گندم را اضافه کرده و زمان میدهیم تا همه مواد با هم خوب بپزند.
گام ۵: گندم باید آنقدر بپزد که کاملاً نرم شود و در آش دیده نشود؛ اینجوری آش جا میافتد.
گام ۶: در آخر، نمک و فلفل را به مقدار دلخواه اضافه میکنیم.
گام ۷: برای تزئین، مانند همه آشها، کمی پیاز داغ روی آن میریزیم.