رسپی

دستور تهیه آش ماش یزدی؛ مواد لازم و دستور تهیه (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

دستور تهیه آش ماش یزدی؛ مواد لازم و دستور تهیه

آش ماش یکی از آش‌های خوشمزه و مقوی است که تهیه آن خیلی راحت و ساده است. در این مقاله، ما به شما روش تهیه آش ماش را خواهیم آموخت.

مواد لازم برای تهیه آش ماش یزدی:

  • ماش: 1 پیمانه
  • برنج: نصف پیمانه
  • سبزی آش (تره، جعفری، گشنیز، اسفناج): 1.5 پیمانه خرد شده
  • رب گوجه: 1 قاشق غذاخوری
  • نمک، فلفل، زردچوبه: به مقدار لازم
  • پیاز داغ: به مقدار لازم
  • نعناع داغ: به مقدار لازم

دستور تهیه آش ماش:

آماده‌سازی مواد اولیه: برنج را از قبل بخیسانید. ماش نیازی به خیساندن ندارد. سبزی آش را خرد کنید.

پخت ماش: ماش را با 2 قاشق پیاز داغ، نمک، زردچوبه و 4 لیوان آب داغ بپزید تا نرم شود.

اضافه کردن برنج: برنج خیس‌خورده را به ماش نیم‌پز اضافه کنید و بگذارید بپزد تا برنج کاملاً پخته و نرم شود.

اضافه کردن سبزی: سبزی خرد شده را به آش اضافه کنید و خوب هم بزنید.

تفت دادن رب: رب گوجه، نمک و فلفل را در کمی روغن تفت دهید و به آش اضافه کنید.

جا افتادن آش: بگذارید آش جا بیفتد و غلیظ شود.

تهیه نعناع داغ: نعناع خشک را در روغن داغ تفت دهید تا عطر آن آزاد شود.

سرو آش: آش را در ظرف مورد نظر بکشید و با نعناع داغ تزیین کنید.

دستور تهیه آش ماش یزدی

نکات مهم جهت تهیه آش ماش:

برای طعم بهتر می‌توانید کمی سیر داغ هم به آش اضافه کنید.

اگر می‌خواهید آش شما مجلسی‌تر شود، می‌توانید از کشک استفاده کنید.

این آش را می‌توانید با نان یا برنج میل کنید.

دستور تهیه آش ماش یزدی؛ مواد لازم و دستور تهیه (مرحله به مرحله)

آش ماش یزدی به خاطر وجود ماش، برای افرادی که مشکل گوارشی دارند بسیار مفید است.

نکته: این دستور تهیه یک دستور کلی است و شما می‌توانید با توجه به ذائقه خود، مواد دیگری هم به آش اضافه کنید.

نوش جان!

دستور تهیه پخت انواع آش ماش بهترین داروی سرماخوردگی

فواید ماش و خاصیت‌های ماش

فوت و فن پخت شله ماشکی غذای سنتی جنوبی

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا