رسپی

دستور تهیه آش مانتی مخصوص افطار (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

دستور تهیه آش مانتی مخصوص افطار

آش مانتی یکی از آش‌های خوشمزه ترکیه‌ای است که مخصوص افطار در ماه رمضان تهیه می‌شود و درست کردن آن کار سختی نیست. مواد لازم آن شامل عدس، بلغور، برنج، پیاز و خمیر مانتی خانگی است.

مواد لازم برای تهیه آش مانتی ترکیه‌ای:

خمیر مانتی: ۲۰۰ گرم (می‌توانید از خمیر آماده استفاده کنید یا خودتان درست کنید)
عدس قرمز: ۱ پیمانه
بلغور گندم: ½ پیمانه
برنج: ¼ پیمانه
پیاز: ۱ عدد
رب گوجه‌فرنگی: ۱ قاشق غذاخوری
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و پودر سیر: به مقدار لازم
کره: ۲ قاشق غذاخوری
آب: ۴ پیمانه

دستور تهیه آش مانتی:

ابتدا، عدس را به مدت ۳۰ دقیقه در آب خیس کنید.
بلغور را برای ۱۵ دقیقه در آب خیس کنید.
برنج را هم به مدت ۳۰ دقیقه در آب خیس کنید.
سپس، پیاز را به صورت نگینی خرد کرده و در قابلمه با کره تفت دهید تا نرم و شفاف شود.
رب گوجه‌فرنگی را به پیاز اضافه کرده و کمی تفت دهید تا رنگ آن خوب باز شود.
حالا عدس، بلغور، برنج، نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و پودر سیر را به قابلمه اضافه کرده و تفت دهید.
سپس آب را اضافه کنید و بگذارید آش جوش بیاید.
حالا شعله را کم کنید و آش را به مدت ۱ تا ۱.۵ ساعت بپزید تا عدس و بلغور خوب پخته شوند.
در انتها، خمیر مانتی را به آش اضافه کرده و ۱۰ تا ۱۵ دقیقه دیگر بپزید تا خمیر هم بپزد.
آش مانتی را در ظرف مناسب سرو کرده و با نعنا داغ و لیموترش تزیین کنید.

دستور تهیه آش مانتی

نکات تکمیلی:

می‌توانید برای طعم بهتر از گوشت چرخ کرده و پیاز داغ استفاده کنید.
همچنین اگر دوست داشتید می‌توانید از سبزیجات دیگری مثل هویج و سیب‌زمینی هم در آش استفاده کنید.

کالری آش مانتی به مواد اولیه و روش تهیه آن بستگی دارد. به طور معمول، یک بشقاب آش مانتی حدود ۲۵۰ تا ۳۰۰ کالری دارد.

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا