رسپی

دستور تهیه آش چغندر قرمز مقوی و ساده (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

دستور تهیه آش چغندر قرمز مقوی و ساده

والدین می‌توانند با استفاده از چغندر، کودکان را از خواص فراوان این سبزی بهره‌مند کنند. چغندر را می‌توان در انواع آش‌ها و حتی خورش‌ها به‌کار برد. این سبزی دارای ریشه‌های غنی و پر از قند طبیعی است.

قند طبیعی چغندر به‌حدی است که شما نیازی به اضافه کردن قند زیاد در غذاها یا مرباها ندارید. این سبزی سرشار از مواد معدنی مانند فسفر، آهن و کلسیم است و خواص زیادی دارد. برگ‌های چغندر هم خوراکی و مفید هستند و می‌توانند به‌عنوان سبزی در کنار غذا استفاده شوند.

آش چغندر را می‌توانید در وعده ناهار میل کنید. این آش از غذاهایی است که خواص زیادی دارد و به‌خاطر آبکی بودنش، در افطار هم سرو می‌شود. از فواید درمانی چغندر می‌توان به درمان کم‌خونی، دفع سنگ کلیه، رفع یبوست، بهبود مشکلات پوستی و کاهش التهاب مثانه اشاره کرد. چغندر به دلیل مواد معدنی‌اش، اشتها را افزایش می‌دهد و برای کسانی که دچار عفونت معده یا اشتهای ضعیفی هستند، بسیار مناسب است.

از آش‌های مشابه با طعم و عطر عالی می‌توان به آش شلغم، برویشین ترش (بلغور ترش)، آش کدو حلوایی و آش ماسوا اشاره کرد.

آش لبو یا چغندر قرمز با طعمی بی‌نظیر

مواد لازم :

لبو: ۱ کیلو
رشته آش: ۲۵۰ گرم
قره قروت: ۲۰۰ گرم
نعنا داغ: به مقدار لازم
نخود: نصف پیمانه
لوبیا: نصف پیمانه
عدس: نصف پیمانه
نمک: به مقدار لازم
فلفل: به مقدار لازم

آش لبو یا چغندر قرمز با طعمی بی‌نظیر

مراحل پخت:

گام 1: ابتدا حبوبات را چند ساعت قبل در آب بخیسانید.
گام 2: لبوها را به‌خوبی بشویید، پوست بگیرید و در قابلمه‌ای قرار دهید تا کاملاً پخته شوند.

گام 3: نخود و لوبیای خیسانده شده را به همراه عدس در قابلمه‌ای دیگر با مقداری آب روی حرارت بگذارید تا بپزند.
گام 4: لبوهایی که پخته شده‌اند را خرد کرده یا رنده کنید.
گام 5: لبو و رشته آش را به حبوبات در حال پخت اضافه کنید تا رشته‌ها هم بپزند.

دستور تهیه آش لبو خوشمزه و مقوی برای درمان آنفولانزا

گام 6: در مرحله آخر ادویه‌ها و قره قروت را به آش اضافه کنید و هم بزنید.
گام 7: بعد از پخت کامل آش، نعنا داغ را برای تزئین آماده کنید و آش را در ظرف مناسب بکشید و با نعنا تزئین کرده و نوش جان کنید.

دستور تهیه آش چغندر قرمز مقوی و ساده (مرحله به مرحله)

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا