رسپی

دستور تهیه آش گندم اصفهان و نکات طلایی برای خوشمزه تر شدن آن (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

دستور تهیه آش گندم اصفهان و نکات طلایی برای خوشمزه‌تر شدن آن

شما می‌توانید این آش را بدون گوشت درست کنید که در این صورت یک غذای گیاهی عالی خواهید داشت. همچنین می‌توانید از گوشت استفاده کنید تا غذایی مغذی‌تری داشته باشید. گندم یکی از مهمترین مواد غذایی است که ما هر روز به اشکال مختلف از آن بهره می‌بریم.

موادی مانند ماکارونی، بیسکوییت، کیک، کلوچه و شیرینی فقط چند نمونه از غذاهایی هستند که با گندم تهیه می‌شوند. خواص گندم حتی پس از تبدیل شدن به آرد هم از بین نمی‌رود.

گندم سرشار از ویتامین‌ها و مواد معدنی مانند کلسیم، منیزیم، پتاسیم و ویتامین B و E است. مصرف گندم کامل به بهبود مشکلاتی مانند کم‌خونی، کمبود مواد معدنی و التهاب کمک می‌کند. همچنین برای درمان نازایی و مشکلات دستگاه گوارش توصیه می‌شود.

چربی‌های اشباع و ترانس خطر بیماری‌های قلبی را افزایش می‌دهند، در حالی که اسیدهای چرب امگا ۳ این خطر را کاهش می‌دهند. گندم به عنوان یک عامل ضد سرطان به‌ویژه در زنان شناخته می‌شود.

سبوس گندم به افزایش سوخت و ساز بدن کمک می‌کند. این آش گزینه‌ای مناسب برای ایام ماه رمضان نیز می‌باشد. انواع دیگری از آش‌ها مثل شله ماشکی، آش عباسعلی، آش بلغور و آش ترخینه شیر نیز وجود دارند.

آش گندم اصفهان مجلسی و با طعمی فوق‌العاده + دستور تهیه

مواد لازم :

گندم: نصف لیوان
عدس: نصف لیوان
برنج: نصف لیوان
گوشت کم چرب: 200 گرم
پیاز: به مقدار لازم
شلغم: 2 عدد
نمک: به مقدار لازم
فلفل: به مقدار لازم
زردچوبه: به مقدار لازم

آش گندم اصفهان مجلسی و با طعمی فوق‌العاده + دستور تهیه

مراحل پخت :

گام 1: ابتدا حبوبات را از شب قبل خیس کنید تا نفخ آن‌ها گرفته شود.
گام 2: پیاز را خرد کرده و کمی با روغن تفت دهید.
گام 3: زردچوبه را به پیاز اضافه کنید و هم بزنید تا رنگ پیاز طلایی شود.
گام 4: گوشت را می‌توانید به دو صورت استفاده کنید: یا آن را به تکه‌های کوچک تبدیل کنید یا با پیاز قلقلی کنید.

گام 5: گوشت‌های قلقلی را کمی با پیاز تفت دهید تا رنگ بگیرد.
گام 6: پس از این مراحل آب را به گوشت در حال پخت اضافه کنید.
گام 7: سپس حبوبات و برنجی که خیس خورده‌اند را به مواد اضافه کنید و بگذارید آب به جوش بیاید.
گام 8: زیر قابلمه را کم کنید و شلغم‌ها را اضافه کنید.

دستور تهیه آش گندم اصفهان

گام 9: حدود 3 تا 4 ساعت زمان لازم است تا مواد به خوبی پخته شوند.
گام 10: بعد از پخت کامل مواد، نمک را اضافه کنید.
گام 11: در نهایت، پس از 10 دقیقه آش شما آماده است.

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دستور تهیه آش گندم اصفهان و نکات طلایی برای خوشمزه تر شدن آن (مرحله به مرحله)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا