دستور تهیه آلو گوبی | غذایی بدون گوشت با سیب زمینی و کلم (مرحله به مرحله)

“`html
چگونه آلو گوبی درست کنم؟
آلو گوبی یکی از غذاهای خوشمزه و خوشعطر هندی است که با گل کلم و سبزیجات دیگر درست میشود. در ادامه، با هم به تهیه این غذای خوشطعم میپردازیم.
مواد لازم آلو گوبی
گل کلم ۵۰۰ گرم
سیب زمینی ۳ عدد متوسط
پیاز ۱ عدد
گوجه فرنگی ۴ عدد
سیر ۲ حبه
زنجبیل تازه ۱ تکه کوچک
آب لیمو ترش ۱ قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری
ادویه گرام ماسالا ½ قاشق چایخوری
فلفل قرمز ½ قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
زردچوبه و روغن به مقدار لازم
دستور تهیه آلو گوبی
ابتدا سیبزمینیها را به همراه دو لیوان آب در یک قابلمه بگذارید و روی حرارت بگذارید تا به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه بپزند.
بعد از پخت، سیبزمینیها را پوست کرده و به قطعات کوچک برش میزنیم و کنار میگذاریم. در همین حال، گل کلمها را به قطعات کوچک و یکنواخت برش میزنیم.
در ادامه، یک قابلمه دیگر را تا نیمه آب پر کرده و روی حرارت زیاد بگذارید تا آب به جوش بیاید. یک قاشق چایخوری نمک به آب اضافه کنید. وقتی آب جوش آمد، گل کلمها را به آن اضافه کنید.
۱۵ دقیقه صبر کنید و سپس گل کلمها را از آب جوش خارج کرده و آبکش کنید. در مرحله بعد، پیاز را به صورت ریز خرد کرده و در یک تابه مناسب با کمی روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید.
پیاز را تفت دهید تا سبک و طلایی شود. سپس سیر و زنجبیل را رنده کرده و همراه با ادویهها به تابه اضافه کنید. مواد را چند دقیقه تفت دهید تا عطر ادویهها بیرون بیاید و سپس گل کلم و سیبزمینی را به تابه اضافه کنید.
مواد را به خوبی تفت دهید تا مخلوط شوند. سپس رب گوجه فرنگی را به تابه اضافه کنید و چند دقیقه دیگر تفت دهید تا خوب سرخ شده و خامیاش گرفته شود.
سپس گوجهفرنگیها را رنده کرده و به تابه اضافه کنید. آب لیمو ترش را نیز اضافه کرده و مواد را تفت دهید تا به خوبی مخلوط شوند. بعد از چشیدن مزه، نمک و ادویه به دلخواه اضافه کنید. درب تابه را بگذارید و اجازه دهید خوراک به آرامی به مدت چند دقیقه بپزد. وقتی خوراک کمی سبک شد، میتوانید مقداری جعفری یا گشنیز خرد شده روی آن بریزید. این خوراک خوشمزه معمولاً با نان سرو میشود.