دستور تهیه اریح کته سی(کته زردآلو) (مرحله به مرحله)

“`html
دستور تهیه اریح کته سی(کته زردآلو)
با زردآلو می توان غذاهای خوشمزه مانند اریح شورباسی و خورش برگه زردآلو درست کرد. این میوه خواص زیادی دارد. زردآلو برای کسانی که میخواهند وزن اضافه کنند مناسب است و میتوانند از جوشانده آن برای افزایش وزن استفاده کنند.
این جوشانده اشتها را افزایش میدهد. هسته زردآلو نیز خواص خود را دارد و به ضد سرفه بودن و تصفیه خون کمک میکند. زردآلو میتواند گرفتگیهای عروق را باز کند و سفتیها را نرمتر کند. بهترین زمان مصرف آن ۱۰ صبح و ۵ عصر است. همچنین زردآلو خاصیت آرامشبخشی و نشاط آوری دارد و به افرادی که ناراحتیهای قلبی دارند نیز توصیه میشود.
زردآلو به علت داشتن مقداری اسید سالسیلیک، برای درد مفاصل و رماتیسم مفید است. اگر کسی که تب دارد زردآلو خیس شده را مصرف کند و بعد از آن آب گرم و عسل بخورد، تب او قطع میشود. برگه زردآلو هم حاوی ویتامین D است که برای رشد استخوان و دندانها بسیار موثر است.
مصرف برگه زردآلو به هضم غذا کمک کرده و از یبوست جلوگیری میکند. برای این کار، ابتدا آن را با آب بشویید. سپس آن را در آب خیس کنید و بگذارید یک شب بماند. صبح ناشتا، برگه خیس شده را به همراه آب آن میل کنید که برای رفع یبوست بسیار مفید است.
زردآلو دارای آنتیاکسیدان بالا است. آنتیاکسیدانهای آن شامل فلاونوئیدهای پلی فنولیک مانند لوتئین، زآگزانتین و بتاکریپتوگزانتین است که همگی از سلولها در برابر رادیکالهای آزاد اکسیژن محافظت میکنند. این رادیکالها باعث پیری، سرطان و بیماریهای دیگر میشوند.
دستور تهیه اریح کته سی(کته زردآلو) از غذاهای سنتی ایران
مواد لازم :
زردآلوی خشک : 12 عدد خیس خورده
برنج : 60 گرم
پیاز متوسط : 3 عدد
زردچوبه : به مقدار لازم
نمک : به مقدار لازم
فلفل : به مقدار لازم
روغن : 4 قاشق غذاخوری
مراحل پخت :
گام 1 ابتدا پیاز را خرد کرده و در روغن تفت میدهیم.
گام 2 سپس برنج را به همراه آب کافی، زردچوبه، نمک، فلفل و زردآلو به پیاز داغ اضافه کرده و روی شعله گاز قرار میدهیم تا مانند کته دم بکشد.