دستور تهیه استرامبولی ایتالیایی (مرحله به مرحله)

“`html
دستور تهیه استرامبولی ایتالیایی
به گزارش رضیم: استرامبولی یکی از غذاهای خوشمزه و معروف ایتالیایی است. این غذا شبیه به اشترودل است. برای تهیه این غذا از یک خمیر تازه استفاده میشود و داخل آن را با ژامبون یا گوشت سرخ شده، پنیر و سبزیجات دلخواه پر میکنند. سپس خمیر را به شکل رول درمیآورند و در فر میپزند تا پخته شود. بعد از پخت، آن را به صورت لقمههای کوچک برش میزنند. این لقمهها اندازهای کوچک دارند و میتوانند به عنوان فینگر فود در جشنها و مهمانیها یا به عنوان پیش غذا سرو شوند.
علاوه بر این، استرامبولی میتواند به عنوان یک وعده شام کامل نیز سرو شود. برای تهیه خمیر میتوان از خمیر جادویی یا خمیر نان بربری و باگت نیز استفاده کرد. اما باید مواد داخلی را زیاد بریزید تا طعم خوبی بگیرد. این غذا نه تنها لذیذ است، بلکه تهیه آن بسیار ساده است. برای دیدن دستور تهیه، با ما در سایت رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای استرامبولی ایتالیایی
- اسفناج: ۵۰ گرم
- جعفری: ۴ شاخه
- سیر: ۲ حبه
- فلفل تند: ۸ عدد
- گوشت چرخکرده: ۱۵۰ گرم
- آرد: ۲۵۰ گرم
- ماست یونانی: ۲۲۰ گرم
- سس پیتزا: ۲۰۰ گرم
- پنیر موزارلا رندهشده: ۱۵۰ گرم
- کره: ۲۵۰ گرم
دستور تهیه استرامبولی ایتالیایی
اسفناج و جعفری را خرد کنید. دو حبه سیر را ریز کنید و فلفلها را به شکل حلقهای خرد کنید. کف تابه را با اسپری روغن چرب کنید و گوشت چرخکرده را به مدت ۶ تا ۷ دقیقه سرخ کنید. سپس آن را کنار بگذارید. ¼ پیمانه آرد بگیرید و کنار بگذارید تا برای جلوگیری از چسبیدن خمیر به دست از آن استفاده کنید. باقیمانده آرد را با ماست، ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون و نصف قاشق چایخوری نمک در ظرف بزرگی مخلوط کنید. گوشت را سرخ کرده و خمیر را به دستور بالا آماده کنید.
سطحی که میخواهید خمیر را روی آن بگذارید کمی آرد بپاشید سپس خمیر را روی سطح قرار داده و با وردنه صاف کنید. بعد خمیر را تا کنید و با دست ورز دهید. اگر خمیر به هم نمیچسبد، نگران نباشید و ادامه دهید تا خوب ورز داده شود. پس از اینکه خمیر نرم و کشدار شد، آن را به دو قسمت تقسیم کنید و با وردنه هر دو را صاف کنید تا به ابعاد مستطیل ۶ در ۱۰ سانتیمتر درآید. خمیر صاف شده را روی سینی فر بگذارید. روی هر کدام از خمیرها ۲ قاشق غذاخوری سس پیتزا بمالید. سپس گوشت، اسفناج، پنیر و فلفل را به دو قسمت تقسیم کرده و روی هر کدام از خمیرها بریزید. دوباره روی مواد ۲ قاشق غذاخوری سس بریزید و کنارههای خمیر را در فاصلههای ۱ سانتیمتری برش بزنید.
ابتدا لبههای سر و ته خمیر را تا کنید. سپس لبههای برش خورده را یکی از چپ و یکی از راست مانند بافت مو بپیچید. سپس به مدت ۱۵ دقیقه داخل فر قرار دهید. تابه را روی گاز با حرارت کم قرار دهید و کره و سیر را به مدت ۱ تا ۲ دقیقه تفت دهید. استرامبولی را از فر خارج کرده و با برس کره و سیر را روی آن بمالید و دوباره به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه داخل فر قرار دهید تا روی آن قهوهای شود. سپس از فر خارج کرده و بعد از ۵ دقیقه سرو کنید. کنارههای خمیر را به فاصلههای ۱ سانتیمتری برش زده و تا بزنید. اگر دوست داشتید میتوانید آن را با چاقو برش بزنید، سس باقیمانده را روی آن بریزید و با جعفری تزئین کنید.