رسپی

دستور تهیه اسموتی موز و بادام (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

دستور تهیه اسموتی موز و بادام

اسموتی یک نوشیدنی خوشمزه و گاهی شیرین است که از میوه‌های تازه تهیه می‌شود. در برخی موارد به آن شکلات یا کره بادام زمینی هم اضافه می‌کنند. اکثر اسموتی‌ها با یخ خرد شده، میوه‌های یخ‌زده، عسل یا شربت درست می‌شوند. این نوشیدنی آن‌قدر مقوی و خوش‌طعم است که انرژی لازم برای شروع یک روز خوب را به شما می‌دهد. موز، ماده اصلی این اسموتی عالی است.

موز، پوست را مرطوب می‌کند و به دلیل داشتن فیبر بالا، به هضم غذا کمک می‌کند. همچنین موز سرشار از پتاسیم است که برای ماهیچه‌ها بسیار مفید می‌باشد. می‌توانید اسموتی موز و بادام را آماده کرده و در یخچال نگهداری کنید تا در روزهای گرم تابستان بعد از خواب یا ورزش از آن لذت ببرید.

اگر برای تهیه اسموتی موز از ماست کم‌چرب، یک فنجان شیر خشک و یک موز متوسط استفاده کنید، کالری اسموتی شما حدود ۲۵۹ خواهد بود. اگر از شیر معمولی استفاده کنید، ۶۶ کالری به میزان کل اضافه می‌شود.

دستور تهیه “اسموتی موز و بادام” با نکات لازم

اگر در رژیم غذایی هستید، می‌توانید از پودر بادام، ۲ فنجان شیر سرد، پودر دارچین، ۱ قاشق عسل و نصف یک موز برای تهیه اسموتی موز و بادام استفاده کنید. این اسموتی برای کسانی که رژیم دارند، ناشتای عالی محسوب می‌شود و انرژی کافی برای فعالیت تا زمان ناهار را فراهم می‌آورد. اگر از این دستور تهیه اسموتی موز و بادام لذت بردید، پیشنهاد می‌کنیم حتماً طرز تهیه اسموتی کیوی و آناناس، اسموتی نارگیل، اسموتی انبه و اسموتی چغندر را هم ببینید.

مواد لازم :

موز : یک عدد
شیر بادام : یک فنجان
بادام : سه قاشق غذاخوری
کره بادام زمینی : یک قاشق غذاخوری
ماست خامه‌ای : 2 قاشق غذاخوری
وانیل : نصف قاشق چایخوری
عسل : 1 الی 2 قاشق

دستور تهیه “اسموتی موز و بادام” با نکات لازم

مراحل تهیه :

گام 1: بادام درختی‌ها را که قبلاً خیسانده‌اید، پوست بگیرید.
گام 2: بادام‌های خام پوست‌گرفته شده را در مخلوط‌کن بریزید و با یک پیمانه آب سرد کاملاً مخلوط کنید تا شیر بادام درست شود.
گام 3: موز، کره بادام زمینی، وانیل و ماست خامه‌ای و شیر را در میکسر بریزید و با شیر بادام مخلوط کنید.

گام 4: یکی دو قاشق عسل یا شکر اضافه کنید و دوباره میکسر را روشن کنید.
گام 5: اجازه دهید میکسر حدود 5 دقیقه کار کند تا مواد به خوبی مخلوط شوند.
گام 6: اسموتی را در یخچال بگذارید و بعد از خنک شدن سرو کنید.

separator line

منبع : غذالند

دستور تهیه اسموتی موز و بادام (مرحله به مرحله)

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا