رسپی

دستور تهیه اسموتی هلو (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

دستور تهیه اسموتی هلو

اسموتی هلو یکی از نوشیدنی‌های خوشمزه و دلپذیر است که در فصل تابستان به خاطر وجود هلو به راحتی تهیه می‌شود. البته می‌توانید هلوها را منجمد (فیریز) کنید و در فصل‌های دیگر هم از این اسموتی لذت ببرید. هلو از میوه‌های تابستانی معروف به شمار می‌آید که در کشورهای چین و جنوب آسیا رشد می‌کند. طبق اطلاعات مرکز تغذیه‌ای کتابخانه ملی کشاورزی آمریکا (USDA)، هلو دارای مواد مغذی فراوانی است که برای سلامت بدن ضروری هستند.

هلو سرشار از پتاسیم، ویتامین A، بتاکاروتن و ویتامین C است. اسموتی یک نوع نوشیدنی است که با پوره کردن مواد مختلف در مخلوط کن تهیه می‌شود. این نوشیدنی معمولاً پایه مایع دارد، مثل آب میوه، شیر، ماست یا بستنی. به علاوه، شما می‌توانید از مواد دیگری مثل میوه‌ها، سبزیجات، شیر غیر لبنی، یخ خردشده، پودر پروتئین یا مکمل‌های غذایی هم استفاده کنید.

امروز در این مقاله دستور تهیه اسموتی هلو را با شما در میان می‌گذاریم. همراه ما باشید.

مواد لازم: مقدار لازم:
هلو ۵ عدد
شیر ۱ لیوان
عسل ۱ قاشق غذاخوری
یخ به مقدار دلخواه

دستور تهیه اسموتی هلو خانگی

مرحله اول: آماده‌کردن مواد
هلوها را خوب بشویید و بگذارید خشک شوند. سپس هلوها را از هسته‌شان جدا کرده و به تکه‌های کوچک برش بزنید. تکه‌های هلو را برای مدتی در فریزر بگذارید تا کمی سرد شوند. شیر را در یک ظرف ریخته و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید، سپس آن را در یخچال بگذارید تا خنک شود.

مرحله دوم: ترکیب مواد
هلوها را از یخچال درآورده و در مخلوط کن بریزید. سپس شیر و عسل را اضافه کنید و اگر دوست دارید، یخ هم به آن بیفزایید. مخلوط کن را روشن کنید و مواد را با هم مخلوط کنید.

مرحله سوم: تهیه اسموتی هلو با پرتقال
این مرحله مشابه مراحل قبلی است با یک تفاوت. برای تهیه این اسموتی به یک عدد پرتقال نیاز دارید. زمانی که می‌خواهید مواد را مخلوط کنید، پرتقال را نیز اضافه کنید و همه چیز را با هم مخلوط کنید.

فوت و فن های دستور تهیه اسموتی هلو

فوت و فن‌های تهیه اسموتی هلو

در تهیه این اسموتی می‌توانید از موز به جای عسل استفاده کنید.
به جای شیر، می‌توانید از بستنی هم استفاده کنید.
می‌توانید از بستنی وانیلی برای طعم بهتر استفاده کنید.
ترکیب میوه‌هایی نظیر موز، شلیل و زردآلو نیز گزینه خوبی است.
بهتر است اسموتی‌ها را بلافاصله پس از تهیه مصرف کنید چرا که نگهدارنده‌ای ندارند و زود خراب می‌شوند.
می‌توانید هلوها را به صورت یخ‌زده در اسموتی استفاده کنید.
به جای عسل، شکر یا کره بادام‌زمینی هم گزینه‌های خوبی هستند.

منبع : آشمزی

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دستور تهیه اسموتی هلو (مرحله به مرحله)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا